Στην Κύπρο πότε θα ερευνήσουν στημένους αγώνες;

340

28 ποδοσφαιρικοί παράγοντες οδηγούνται σε δίκη με κατηγορία αλλοίωσης αποτελεσμάτων ποδοσφαιρικών αγώνων, για στοιχηματικούς αγώνες και άλλους σκοπούς, στην Ελλάδα.

Όπως φαίνεται οι δικαστικές αρχές έβαλαν το μαχαίρι στο κόκκαλο για το θέμα των στημένων αγώνων, αφού υπήρχε βεβαίως και η πολιτική βούληση. Στην Κύπρο πότε θα γίνει μια αντικειμενική και ενδελεχής έρευνα για το θέμα; Να θυμίσουμε ότι μετά τις καταγγελίες του Μάριου Παναγή οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές έκαναν μια περίπου εβδομάδα για να ελέγξουν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές στα γραφεία της ΚΟΠ.

Να θυμίσουμε ακόμα ότι οι κόκκινοι, πράσινοι κ.λπ. φάκελοι έρχονται ο ένας μετά τον άλλο για αγώνες ποδοσφαίρου, αλλά ούτε γάτα ούτε ζημία για κανένα μεγαλοπαράγοντα… Είναι που σ’ αυτό τον τόπο κτυπούν κάποιοι τη διαφθορά και αποκαλύπτουν σκάνδαλα… Πώς μπορούν όμως να το πράξουν, όταν είναι μέρος τους πολλοί που λαμβάνουν πολιτικές αποφάσεις;

Aγλέορας

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

Στην ίδια κατηγορία

81

85

80

117

80