Στην Ομόνοια κρατούν την ουσία

Η νίκη σε βάρος του Εθνικού στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος, μπορεί να θεωρηθεί ως μια μεγάλη επιτυχία για την Ομόνοια. Οι παίκτες του Πάμπου Χριστοδούλου δεν είχαν την ευκαιρία να παίξουν σε κάποιο άλλο επίσημο παιχνίδι και η απόδοση απέναντι στον Εθνικό ήταν αρκετά καλή.

Το τελικό 2-1 μπορεί να θεωρηθεί ως μια δύσκολη νίκη, ωστόσο με δεδομένο ότι η ομάδα δημιούργησε αρκετές καλές ευκαιρίες για γκολ, είναι κάτι το οποίο καταγράφεται στα θετικά.

Η ομάδα της Λευκωσίας ξεκίνησε ήδη να σκέφτεται τον επόμενο αγώνα που είναι με αντίπαλο την Πάφο εκτός έδρας. Η Ομόνοια θέλει να παρουσιαστεί βελτιωμένη και το μοναδικό ζητούμενο είναι ξανά το τρίποντο, ώστε η ομάδα να διατηρήσει το απόλυτο των βαθμών και να μείνει εντός στόχων.Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι, αφού και ο Εκίθα φαίνεται να βρίσκεται σε πολύ καλό βαθμό ετοιμότητας. Ο Τζόναθαν Μπεντέκε αναμένεται να καταγράψει την πρώτη του παρουσία στην αποστολή της Ομόνοιας.

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.