Στην PrimeTel το Ισπανικό Πρωτάθλημα La Liga έως το 2021

Την αποκλειστική τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων της LaLiga Santander, του κορυφαίου πρωταθλήματος στον πλανήτη, θα συνεχίσει να προβάλλει και την ερχόμενη τριετία, έως το 2021, η PrimeTel.
Με την ανανέωση της συμφωνίας για την LaLiga, η PrimeTel παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να προσφέρει αποκλειστικά στους συνδρομητές της, υψηλής ποιότητας ποδοσφαιρικό θέαμα όπως το Κύπελλο Ισπανίας «Copa Del Rey», το Γερμανικό Πρωτάθλημα Bundesliga, το Βραζιλιάνικο Πρωτάθλημα και τους εντός έδρας αγώνες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Μέσα από τα κανάλια της PrimeTel, οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα απολαμβάνουν όλη την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ισπανίας με περισσότερες από 380 μεταδόσεις. Το πρωτάθλημα της LaLiga φιλοξενεί τις καλύτερες ομάδες και παίκτες στον κόσμο, όπως η 12 φορές Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης, η νταμπλούχος Μπαρσελόνα, η Ατλέτικο Μαδρίτης των 2 Europa League, αλλά και μεγάλους αστέρες όπως οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Λιονέλ Μέσι, Λουίζ Σουάρες, και Αντουάν Γκρισμάν.

Τέλος, με την προσθήκη των καναλιών Novasports οι συνδρομητές είναι σε θέση να απολαμβάνουν αγώνες της SuperLeague, BasketLeague και EuroLeague, όπως επίσης μεγάλα ποδοσφαιρικά αφιερώματα και ζωντανούς αγώνες από το Γαλλικό πρωτάθλημα Ligue 1. Επιπλέον το κοινό έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει πληθώρα αθλητικών διοργανώσεων από όλο τον κόσμο και για όλα τα σπορ, με το ενδιαφέρον να παραμένει αμείωτο κάθε λεπτό.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy