Στην πρόταση του Χ. Κοτζιάπασιη το νέο λογότυπο των Πολιτιστικών Υπηρεσιών

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

Την πρόταση του γραφίστα Χρίστου Κοτζιάπασιη για το λογότυπο των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού επέλεξε η ad hoc Κριτική Επιτροπή.

Ανακοίνωση από τις Πολιτιστικές Υπηρεσίες αναφέρει ότι, “σύμφωνα με το σκεπτικό της Κριτικής Επιτροπής, η πρόταση πληροί τα κριτήρια που τέθηκαν στο διαγωνισμό και επιτυγχάνει, με δωρικό, ευφάνταστο και ευσύνοπτο τρόπο, να εμπεδώσει την επιδιωκόμενη, σύγχρονη, οπτική ταυτότητα των Πολιτιστικών Υπηρεσιών, η οποία με τον τρόπο αυτό καθίσταται εύκολα αναγνωρίσιμη”.

Στο πλαίσιο του ανοικτού ανώνυμου διαγωνισμού, ο οποίος είχε προκηρυχθεί για τον σκοπό αυτό, υποβλήθηκαν συνολικά 73 προτάσεις.Τις προτάσεις εξέτασε ad hoc Κριτική Επιτροπή αποτελούμενη από τη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού Αίγλη Παντελάκη, τον Διευθυντή Πολιτιστικών Υπηρεσιών Παύλο Παρασκευά, τις Ανώτερες Μορφωτικές Λειτουργούς Νάντια Στυλιανού και Έλενα Χριστοδουλίδου, και την καθηγήτρια Γραφικών Τεχνών Έλενα Στεφάνου.

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.