Στην RCB το βραβείο «Τράπεζα της Χρονιάς 2017» για την Κύπρο

Ανακοινώθηκαν οι νικητές των Παγκόσμιων Βραβείων Τραπεζικής και Χρηματοοικονομικών για το 2017, που διοργανώνονται από το περιοδικό «The European». Ανάμεσα στους νικητές, βρίσκεται για άλλη μια φορά η RCB Bank, στην οποία απονεμήθηκε το Βραβείο «Τράπεζα της Χρονιάς 2017» για την Κύπρο, μετά το συνεχιζόμενο ενδιαφέρον των συνδρομητών του διεθνούς κύρους περιοδικού.

Όπως και το 2015 και 2016 η RCB Bank προσέλκυσε το ενδιαφέρον των συνδρομητών του περιοδικού με αποτέλεσμα να βραβεύεται για τρίτη συνεχή χρονιά. Εκφράζοντας ικανοποίηση για την διάκριση, ο Διευθύνων Σύμβουλος της RCB, Δρ. Κιρίλ Ζιμάριν ανέφερε πως το βραβείο «αποτελεί απόδειξη ότι η διεθνής επιχειρηματική κοινότητα αναγνωρίζει τις επιδόσεις της RCB, καθώς και τις προσπάθειες της Κύπρου που έφεραν ξανά την χώρα στο δρόμο της ανάπτυξης».
Στα φετινά βραβεία, το «The European» συνέχισε να αναγνωρίζει τις επιχειρήσεις που προωθούν την οικονομική ανάπτυξη σε μια σειρά από τομείς όπως τα χρηματοοικονομικά, την ενέργεια, την έρευνα, και την τεχνολογία, στην Ευρώπη, την Λατινική Αμερική, την Αφρική, τις χώρες MENA, την Ασία και την Κεντρική Ανατολική Ευρώπη.
Οι βραβευθέντες επιλέχθηκαν μέσα από συνεντεύξεις. Οι απαντήσεις προήλθαν εξολοκλήρου από επαγγελματίες του τομέα των επιχειρήσεων. Στα κριτήρια της Επιτροπής αξιολόγησης, περιλαμβάνεται η ηγετική θέση, η καινοτομία, η διαφάνεια και η εταιρική κοινωνική ευθύνη.

Η RCB Bank Ltd ιδρύθηκε την 1η Αυγούστου 1995, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες τράπεζες στην Κύπρο και συγκαταλέγεται στις σημαντικές Ευρωπαϊκές τράπεζες που εποπτεύονται κατευθείαν από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα μέσω του Ενιαίου Εποπτικού Μηχανισμού (SSM). Η τράπεζα διατηρεί καταστήματα σε Λευκωσία, Λεμεσό, Πάφο και Λουξεμβούργο καθώς και Γραφεία Αντιπροσωπείας στο Λονδίνο και τη Μόσχα.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy