Στις 8 Σεπτεμβρίου η απόφαση για τον τετραπλό φόνο

725

Στις 8 Σεπτεμβρίου 2017 θα ανακοινωθεί η ετυμηγορία του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας για τον τετραπλό φόνο που διαπράχθηκε στην Αγία Νάπα στις 23 Ιουνίου 2016.  Στη σημερινή δικάσιμο ολοκληρώθηκε η μακρά ακροαματική διαδικασία η οποία είχε αρχίσει τον περασμένο Ιανουάριο με τις τελικές αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης Νίκου Δημητρίου και Λοϊζου Νεοφύτου και της εκπροσώπου της Κατηγορούσας Αρχής Έλλης Παπαγαπίου.

Κατόπιν τούτου, η πρόεδρος του Κακουργιοδικείου Στάλω Χατζηγιάννη ανακοίνωσε ότι η απόφαση θα αναγνωσθεί στις 8 Σεπτεμβρίου 2017 στις 9 το πρωί. Η ετυμηγορία αφορά στην κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης την οποία αντιμετωπίζουν οι δύο εναπομείναντες από τους αρχικώς έξι κατηγορουμένους Παναγιώτης Πένταφκας και Ντέγιαν Λόι.  Σε περίπτωση που η ετυμηγορία είναι καταδικαστική, οι κατηγορούμενοι θα καταδικαστούν αυτόματα σε ποινές ισόβιας φυλάκισης.

Ήδη, ποινές ισόβιας φυλάκισης εκτίουν οι Μάριος Χριστοδούλου άλλως Μπένης και Χαράλαμπος Ανδρέου ενώ ολιγόμηνες ποινές φυλάκισης εξέτισαν οι δύο γυναίκες που ενεπλάκησαν στην υπόθεση Σώτια Νεοφύτου και Σοφία Γρηγορίου.Τάσος Περδίος

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.