Στο Κίτιον ο τελικός Κυπέλλου μπάσκετ

Στο ουδέτερο Κίτιον στη Λάρνακα στις 27 Φεβρουαρίου θα διεκδικήσουν το Κύπελλο στο μπάσκετ ανδρών ΑΠΟΕΛ και ΕΘΑ.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε χθες ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ανδρών Α΄ Κατηγορίας, ο οποίος θα αρχίσει στις 19:00, είναι αφιερωμένος στον αείμνηστο πρώην Υπουργό Παιδείας Άκη Κλεάνθους, ο οποίος έφυγε από τη ζωή από καρδιακό επεισόδιο στις 11 Απριλίου 2011, σε ηλικία μόλις 46 ετών.

Τυπικά γηπεδούχο σωματείο θα είναι ο ΑΠΟΕΛ, του οποίου οι οπαδοί θα καταλάβουν την απέναντι από την κεντρική κερκίδα. Στους «γαλαζοκίτρινους» θα δοθούν 440 εισιτήρια και 50 προσκλήσεις και στην ΕΘΑ, της οποίας οι οπαδοί θα καταλάβουν την κεντρική κερκίδα, θα δοθούν 250 εισιτήρια και 50 προσκλήσεις.

Η ΚΟΚ αναφέρει στην ανακοίνωσή της ότι τα εισιτήρια θα διατεθούν μόνο σε προπώληση και δεν θα υπάρχουν ανοιχτά ταμεία στο γήπεδο. Τονίζει, επίσης, ότι, κατόπιν οδηγιών της Αστυνομίας, κατά την παράδοση των εισιτηρίων και των προσκλήσεων θα καταγράφεται ο αριθμός ταυτότητας του κατόχου και θα εισέρχεται στο γήπεδο μόνο με την επίδειξη της ταυτότητάς του. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος στον οποιονδήποτε δεν παρουσιάσει την πολιτική του ταυτότητα, έστω και αν κατέχει εισιτήριο εισόδου.

Το «Κίτιον Αθλητικό Κέντρο» θα δοθεί στις διαγωνιζόμενες ομάδες για προπόνηση την παραμονή του αγώνα (Πέμπτη 26/2/15) και το πρωινό της ημέρας διεξαγωγής του.

Φετινή πρωτοτυπία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης είναι πως τους καλαθοσφαιριστές εντός αγωνιστικού χώρου θα συνοδεύουν παιδιά των ομάδων τους κάτω των 12 ετών, τα οποία θα δώσουν μεταξύ τους αγώνα επίδειξης στο ημίχρονο του τελικού.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy