Στο Μακάρειο μεταφέρθηκε παιδάκι που κινδύνευσε να πνιγεί στη Λεμεσό

Στο Μακάρειο νοσοκομείο νοσηλεύεται παιδάκι ηλικίας δυόμιση περίπου χρόνων το οποίο κινδύνευσε να πνιγεί ενώ βρισκόταν στην παραλία Απλώστρα (Lady’s mile) στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, το περιστατικό συνέβη γύρω στις 3 το μεσημέρι όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες το παιδί διέλαθε της προσοχής των γονέων του και βρέθηκε να επιπλέει αναίσθητο διακόσια περίπου μέτρα δυτικά του Ναυαγοσωστικού σημείου Λεμ 16 (γλάρος) που δεν λειτουργεί.

Λουόμενοι, μεταξύ των οποίων και ένας γιατρός έτρεξαν και ανέσυραν το παιδί. Ο γιατρός έδωσε τις πρώτες βοήθειες στο παιδί και κλήθηκε ασθενοφόρο. Το παιδάκι διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού, όπου αποφασίστηκε η μεταφορά του στο Μακάρειο νοσοκομείο για προληπτική νοσηλεία.

Η αστυνομία των βρετανικών βάσεων διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα. Με αφορμή το περιστατικό, ο επαρχιακός Ναυαγοσωστικός Όμιλος Λεμεσού, επαναφέρει το θέμα της λειτουργίας στην περιοχή του ναυαγοσωστικού, του οποίου όπως αναφέρει η μη επάνδρωση αφήνει εκτεθειμένο το κοινό που σύσσωμο επισκέπτεται την εν λόγω παραλία.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy