Στο Μακάρειο νοσηλεύεται 12χρονη που τραυματίστηκε χθες σε τροχαίο στον Πρωταρά

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία με θλάση εγκεφάλου νοσηλεύεται 13χρονη που τραυματίστηκε χθες το μεσημέρι σε τροχαίο δυστύχημα στον Πρωταρά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο μετά τις 1.30 χθες το μεσημέρι αυτοκίνητο που οδηγούσε 59χρονος στη λεωφόρο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, με κατεύθυνση προς Παραλίμνι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 41χρονος.

Στη συνέχεια το αυτοκίνητο του 41χρονου συγκρούστηκε στο μπροστινό μέρος τουριστικού λεωφορείου, χωρίς επιβάτες, το οποίο βρισκόταν σε αναμονή σε αλτ της οδού Περνέρα.

Από την σύγκρουση 13χρονη που επέβαινε στο δεύτερο αυτοκίνητο εγκλωβίστηκε και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό της.

Η ανήλικη μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία.

Ακολούθως η 13χρονη διεγνώσθη με θλάση εγκεφάλου και διακομίσθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου διακομίσθηκαν τα πέντε άτομα που επέβαιναν στα δύο αυτοκίνητα καθώς και ο οδηγός του τουριστικού λεωφορείου όπου, αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών, απολύθηκαν.

Τις συνθήκες κάτω από οποίες σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy