Στο παρά πέντε διασώθηκε οικογένεια

Οικογένεια παρασύρθηκε από τα ρεύματα και εντοπίστηκε σε κατάσταση υποθερμίας λόγω των πολλών ωρών που βρίσκονταν στη θάλασσα της Ορόκλινης

Καλά στην υγεία τους είναι τα μέλη τετραμελούς οικογένειας η οποία διασώθηκε κυριολεκτικά στο παρά πέντε από μέλη της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας στη θαλάσσια περιοχή της Ορόκλινης.

Συγκεκριμένα οι γονείς και τα ανήλικα παιδιά τους παρασύρθηκαν από τα ρεύματα με αποτέλεσμα να εντοπιστούν σε κατάσταση υποθερμίας λόγω των πολλών ωρών που βρίσκονταν στη θάλασσα.

Τα μέλη της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας δέχθηκαν κλήση γύρω στις 7 και 50 χθες το βράδυ, ότι λουόμενοι κινδύνευαν να πνιγούν στη θάλασσα.

Αμέσως μετέβησαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από την ακτή, νεαρό άνδρα μαζί με την οκτάχρονη κόρη του να βρίσκονται πάνω σε σανίδα, σε κατάσταση υποθερμίας λόγω των πολλών ωρών που βρίσκονταν στη θάλασσα και των ισχυρών ανέμων που επικρατούσαν στην περιοχή.
Στη συνέχεια, εντόπισαν σε απόσταση περίπου 500 μέτρων τη μητέρα και την πεντάχρονη κόρη τους να είναι υποβασταζόμενες σε μικρό φουσκωτό σε κατάσταση επίσης πανικού και υποθερμίας.
Όλα τα μέλη της οικογένειας που ήρθαν στην Κύπρο για διακοπές μεταφέρθηκαν στη στεριά με ασφάλεια και είναι καλά στην υγεία τους.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy