Στo Public – Οι αλήθειες που δεν ειπώθηκαν – Μαρία Κακαβογιάννη

Οι αλήθειες που δεν ειπώθηκαν – Μαρία Κακαβογιάννη

Οι Εκδόσεις Ωκεανός και το Public σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου Οι αλήθειες που δεν ειπώθηκαν της Μαρίας Κακαβογιάννη την Παρασκευή 13 Γενάρη 2017 και ώρα 19:00 στo Public Λευκωσίας και το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017 η ώρα 12 το μεσημέρι στο Public Λεμεσού. Για το βιβλίο στην παρουσίαση στην Λευκωσία θα μιλήσουν οι κ. Σόφη Αχεριώτου, διευθύντρια Λυκείου Ιδαλίου, Άννα Βασιλείου, φιλόλογος, Γιώτα Δαμιανού – ηθοποιός – ραδιοφωνική παραγωγός και η συγγραφέας. Τη συζήτηση θα συντονίσει η κα Σοφία Πετροπούλου. Για το βιβλίο στην παρουσίαση της Λεμεσού θα μιλήσουν η Νινέττα Οράτου, φιλόλογος – συγγραφέας και η συγγραφέας. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Μάκης Αντωνόπουλος συγγραφέας και σκηνοθέτης.

Σύνοψη του βιβλίου “Οι αλήθειες που δεν ειπώθηκαν”

Η Ζωή, υπηρέτρια σε αριστοκρατική οικογένεια βιάζεται από το αφεντικό της. Θα γεννήσει ένα παιδί που θα δοθεί αμέσως για υιοθεσία… Εκείνη δεν θα μάθει ποτέ για την ύπαρξή του, αφού της λένε ότι γεννήθηκε νεκρό…

Ο Αντώνης υιοθετημένο παιδί Ελληνοαμερικάνων, σε ένα ταξίδι του στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην Πάρο, θα γνωρίσει και θα ερωτευθεί την Εβίνα. Δυο σημαδεμένες ζωές δοκιμασμένες σκληρά… Θα καταφέρουν να ενώσουν τις δύσκολες πορείες της ζωής τους, να ξορκίσουν τους δαίμονες της ψυχής τους, στο όνομα του ξαφνικού δυνατού και αμοιβαίου έρωτα τους; Θα καταφέρουν να λυτρωθούν διαλέγοντας τον δρόμο της κατανόησης; Κατανόησης για τα λάθη των γονιών τους;

Γιατί κάθε τι δυνατό και αληθινό, για να αντέχει και να ανθίζει, πρέπει να κρύβει μέσα του τη συγχώρεση και την αγάπη.

Βιογραφία συγγραφέα: Κακαβογιάννη ΜαρίαΗ Μαρία Κακαβογιάννη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πλάκα της Αθήνας. Σπούδασε λογοτεχνία στη Βέρνη και στη Σχολή Δολιανίτη. Εργάστηκε στην Ολυμπιακή αεροπορία για 20 χρόνια και για περισσότερο από 15 χρόνια υπήρξε μέλος του Δ.Σ. και αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Αρθρογραφεί στο περιοδικό “Ελληνικά” με έδρα την Ελβετία, το οποίο απευθύνεται στους Έλληνες της διασποράς και στους ελληνομαθείς. Το 1983 βραβεύτηκε στον Πρώτο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό του Υπουργείου Συγκοινωνιών για το ποίημα της “Πίσω από τα Κάγγελα”, που ήταν αφιερωμένο στους αγωνιστές του Πολυτεχνείου. Είναι παντρεμένη και μητέρα μιας κόρης.

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.