Στον Βρετανό Steven Cook ανήκει ο σκελετός που βρέθηκε σε πηγάδι στα Μάλια

Στον 20χρονο Βρετανό Steven Cook, ο οποίος είχε εξαφανιστεί πριν από 11 χρόνια, ανήκει ο σκελετός που βρέθηκε στις 16 Φεβρουαρίου σε πηγάδι στα Μάλια, σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε ο αδελφός του στο facebook, αλλά και στην σελίδα που είχε δημιουργηθεί για τον εντοπισμό του.

«Σήμερα μάθαμε ότι μετά από 11 χρόνια, ο αγαπημένος μας γιος, αδελφός, ανιψιός, θείος και φίλος, θα έρθει στο σπίτι μας για τελευταία φορά», έγραψε μεταξύ άλλων ο αδελφός του στην ομάδα.

Αν και οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν δώσει καμιά επίσημη ανακοίνωση, εν τούτοις, αποψινές πληροφορίες, αναφέρουν ότι υπήρξε προφορική ενημέρωση από το Κέντρο Γενετικής Ταυτοποίησης, σύμφωνα με την οποία ταυτοποιήθηκε το γενετικό υλικό που είχε αποσταλεί εκεί και ανήκει πράγματι στον 20χρονο Βρετανό.

Υπενθυμίζεται ότι ο σκελετός είχε βρεθεί στις 16 Φεβρουαρίου μέσα σε ένα πηγάδι σε περιοχή των Μαλίων από άτομα που πήγαν να το καθαρίσουν, ενώ δίπλα του βρέθηκαν μία δερμάτινη ζώνη και μία φωτογραφική μηχανή.

Άμεσα ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές που έσπευσαν στην περιοχή, ενώ από την πρώτη στιγμή υπήρχαν οι υποψίες πως ανήκε στον 20χρονο Βρετανό..

Ο Κουκ είχε εξαφανισθεί την πρώτη ημέρα των διακοπών του στα Μάλια, την 1η Σεπτεμβρίου 2005, και έκτοτε η οικογένεια του τον αναζητούσε.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy