Στρατιωτικός έκανε όλες τις τροχαίες παραβάσεις που μπορούσε να κάνει

Ένας στρατιωτικός 46χρονών ο οποίος  υπηρετεί στην Αεροπορική Βάση «Ανδρέας Παπανδρέου» στην Πάφο, συνελήφθη από την Αστυνομία την Τετάρτη το βράδυ, αφού διαπιστώθηκε ότι τα «είχε κάνει όλα» κινούμενος στο οδικό δίκτυο: Οδηγούσε μεθυσμένος, με υπερβολική ταχύτητα, χωρίς ασφάλεια, με ακινητοποιημένο όχημα, ενώ επιπρόσθετα επιχείρησε να διαφύγει του ελέγχου.

Οπως αναφέρει ο Φιλελεύθερος, μέλη της Τροχαίας του έκαναν σημα να σταματήσει για έλεγχο επειδή οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε, αλλά συνέχισε να οδηγεί, με αποτέλεσμα να καταδιωχθεί από την αστυνομική περίπολο και να ακινητοποιηθεί σε παρακείμενη τοποθεσία.

Σε έλεγχο αλκοόλης που του διενεργήθηκε, μετρήθηκαν 80mg αντί 22 mg που είναι το επιτρεπόμενο όριο. Από περαιτέρω έλεγχο που διενήργησαν οι αστυνομικοί, προέκυψε ότι το αυτοκίνητο του 46χρονου στρατιωτικού δεν είχε ασφάλεια και ήταν δηλωμένο ως ακινητοποιημένο.

Ο οδηγός του συνελήφθη και μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου όπου κατηγορήθηκε γραπτώς, ενώ λόγω της ιδιότητας του έρευνα θα διενεργήσει και η Εθνική Φρουρά.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy