Survival secret: Πάρτι κάνουν οι deliverάδες

Αυτά που συμβαίνουν στο reality του Epsilon δεν έχουν προηγούμενο – Τι αποκαλύπτουν οι κάτοικοι της Κουρούτας
Τεράστια αναστάτωση στην Κουρούτα με τα ευτράπελα του Survival – Όπως αποκαλύπτουν οι περίοικοι τα παπάκια με τους deliverάδες πηγαινοέρχονται στην παραλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες απο περιοίκους, τα βραδιά, άτομα με παπάκια κάνουν delivery πίτσες και φαγητά στους παίχτες και μάλιστα παίρνουν μαζί τους και τα σκουπίδια απο τις συσκευασίες των φαγητών στην επιστροφή για να μην καρφωθουν!

Γα το θεμα μίλησε και ο Σομμερ στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού οπου προσπάθησε να καλύψει το γεγονός λέγοντας οτι οι τύποι με τα μηχανάκια ειναι βοηθοί της παραγωγής, χωρίς όμως να πείσει κανέναν.

Την ίδια ώρα,άτομα της παραγωγής εθεάθησαν στο σούπερ μάρκετ όπου και παρήγγειλαν – μεταξύ άλλων – 200 Red Bull κ διάφορα άλλα ισοτονικά.

Από το μέγεθος της παραγγελίας προκύπτει ότι δεν ήταν μόνο για τους ίδιους τους εργαζόμενους του ριάλιτι.

Κερασάκι στην τούρτα: το βράδυ της Τετάρτης περαστικοί είδαν στην παραλία όπου γυρίζεται το παιχνίδι πεταμένα κουτιά από πίτσες – κάτι μας λέει ότι όλοι τους θα φύγουν με περισσότερα κιλά από εκεί αν συνεχίσουν έτσι.

Τέλος, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, να σας πούμε ότι πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, έψαχναν μακιγιέρ από την περιοχή για τον παρουσιαστή, Κώστα Σόμμερ, αλλά δε βρήκαν γιατί δεν τα βρήκαν στο οικονομικό.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy