Τα KFC Μοιράζουν Αγάπη και Χαμόγελα στα παιδιά του Συνδέσμου “Ένα Όνειρο Μια Ευχή”!

Τα KFC σε μια ελάχιστη ένδειξη προσφοράς και συμπαράστασης, διοργανώνουν Φιλανθρωπική Εκδήλωση για την ενίσχυση του Συνδέσμου “Ένα Όνειρο Μια Ευχή”, που θα γίνει την Πέμπτη 14/12 στο εστιατόριο KFC της Λεωφόρου Νίκης στη Λευκωσία, από τις 4:30μμ έως τις 7:30μμ.. Ενώ τη Δευτέρα 18/12 στο εστιατόριο KFC στη Γερμασόγεια στη Λεμεσό, μεταξύ 4:30μμ έως τις 7:30μμ.

 Τα Χριστούγεννα είναι οι μέρες που όλοι μας χαιρόμαστε να προσφέρουμε κάτι παραπάνω. Με αυτό το κίνητρο, τα KFC διοργανώνουν και προσκαλούν τον κάθε ένα από εμάς να συμμετάσχει σε αυτή την εκδήλωση, όπου οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δημιουργικές και ευχάριστες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, με σκοπό τη συγκέντρωση χρηματικού ποσού για τον Σύνδεσμο “Ένα Όνειρο Μια Ευχή”.

 Η εκδήλωση περιλαμβάνει face painting και φωτογράφηση με τους αγαπημένους παιδικούς ήρωες Minnie & Mickey, photobooth για περισσότερες ευφάνταστες και διασκεδαστικές φωτογραφήσεις, Χριστουγεννιάτικες κληρώσεις  και παιχνίδια για όλους  τους μικρούς μας φίλους! …& φωτογραφία και δωράκι από τον Άη Βασίλη για όλα τα παιδιά!

 Τα KFC στέκονται δίπλα στην ανάγκη των συνανθρώπων και ιδιαίτερα των παιδιών. Στόχος τους είναι η ανακούφιση, η συνεισφορά και η ενίσχυση του σημαντικού έργου του Συνδέσμου “Ένα Όνειρο Μια Ευχή”, σε μια τόσο καίρια χρονική στιγμή, όπως αυτή των Χριστουγέννων.

Για περισσότερες πληροφορίες στο https://www.facebook.com/kfccy/

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy