Τα κρυφά σήματα της Βασίλισσας Ελισάβετ στο προσωπικό

Τσάντες και δαχτυλίδια δεν είναι μόνο στιλιστικές επιλογές αλλά και “εργαλεία” για να τη βγάζουν από τη δύσκολη θέση

H τσάντα της βασίλισσας Ελισάβετ δεν είναι απλά ένα αξεσουάρ που εκείνη δεν αποχωρίζεται ποτέ μόνο για στιλιστικούς λόγους, αλλά και ένα εργαλείο που τη βγάζει από τις δύσκολες καταστάσεις.

Σύμφωνα με όσα είπε στο περιοδικό People ο ειδικός βασιλικός ιστορικός Hugo Vickers, η τσάντα χρησιμοποιείται από την βασίλισσα σαν αντικείμενο για σινιάλα. Έτσι, όταν την περνάει από το ένα χέρι στο άλλο, αυτό σημαίνει ότι η συνομιλία που έχει εκείνη την ώρα πρέπει να φτάσει στο τέλος της. Αν την ακουμπήσει στο τραπέζι ή την κρατήσει στην αγκαλιά της, αυτό είναι ένα «τελεσίγραφο» ότι ήρθε η ώρα να εξαφανιστεί.

Αλλά δεν είναι μόνο η τσάντα «εργαλείο» του βασιλικού sos. Το ίδιο σήμα εκπέμπεται και αν η Ελισάβετ αρχίσει να στρέφει το δαχτυλίδι στο δάκτυλό της, κάτι που σημαίνει ότι επιθυμεί να αποχωρήσει από τη συνάντηση το συντομότερο δυνατό.  Είναι η ώρα που το προσωπικό πρέπει να επέμβει και να κάνει το καθήκον του.

Επίσης στο γραφείο της υπάρχει κάτι σαν buzzer. Όταν εκείνο σημάνει, οι πόρτες ανοίγουν και το προσωπικό οδηγεί τους επισκέπτες στην έξοδο.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy