Τα «σταθερά βήματα μπροστά» του Δήμου Σωτήρας, με τη «δύναμη της γενιάς τους»

Το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Σωτήρας αποφάσισε τη μη διεξαγωγής οποιασδήποτε εκδήλωσης, εξ αφορμής της Θεατρικής Παράστασης COCK

Με μια ματιά στα ποσοστά των κομμάτων των περσινών Δημοτικών Εκλογών,  βλέπουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σωτήρας, να έχουν κερδίσει οι συνδυασμοί του ΔΗΚΟ με «Τη Δύναμη της Γενιάς τους» και του ΔΗΣΥ  με τα «Σταθερά Βήματα Μπροστα» και μονο. Το ΑΚΕΛ δεν είχε εξασφαλίσει έδρα στον Δήμο.

Αλήθεια; Ποια βήματα μπροστά και με ποια μυαλά ποιας γενιάς εννοούν οτι έχουν;

Ευτυχώς (ή δυστυχώς) αυτός ο συντηρητισμός του ΔΗΣΥ – ΔΗΚΟ, δεν υπάρχει μόνο σε “τοπικό επίπεδο” και μιας και σε δύο μήνες έχουμε Προεδρικές Εκλογές μπορείτε να ενημερωθείτε και για τη θέση του Σταύρου Μαλά:

«Και οφείλω σε αυτό το σημείο να αναφερθώ και στο ζήτημα των ημερών με ορισμένες αντιδράσεις στην παράσταση «Cock» της Νέας Σκηνής του ΘΟΚ, που πραγματεύεται την ιστορία ενός ομοφυλόφιλου άντρα. Η δική μου άποψη είναι ότι η Τέχνη δεν μπορεί και δεν πρέπει να υποκύπτει σε συντηρητικές αντιδράσεις. Ότι αντίθετα, η Τέχνη, πολλές φορές, μπορεί να είναι εκείνη που θα νικήσει τα στερεότυπα. Να πάρει την κοινωνία μπροστά. Να πετύχει εκεί που δεν πετυχαίνουν οι νόμοι και τα εκπαιδευτικά συστήματα»

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy