Ταλαιπωρία οδηγών στην οδό Διγενή Ακρίτα

349

Ξεκίνησαν πριν τρεις ημέρες τα κατασκευαστικά έργα στην περιοχή του Αγίου Αντωνίου στη Λευκωσία, τα οποία αφορούν την ανακατασκευή της λεωφόρου Καλλιπόλεως.

Ακριβώς στο σημείο που βρίσκονται τα φώτα τροχαίας στη συμβολή των οδών Καλλιπόλεως με Διγενή Ακρίτα, τοποθετήθηκαν κιγκλιδώματα από μπετόν και έμεινε μόνο μια λωρίδα κυκλοφορίας και από τις δύο κατευθύνσεις του δρόμου. Ιδιαίτερα τα πρωινά, το μεσημέρι και τα απογεύματα δημιουργούνται μεγάλες ουρές και καθυστερήσεις.

Όταν γίνονται έργα, θα υπάρξουν και οδικές ρυθμίσεις, αλλά εκείνο που καταγράφουμε είναι ότι εδώ και τρεις ημέρες δεν εμφανίστηκε στο συγκεκριμένο σημείο ούτε αστυνομικός, ούτε υπάλληλος τον Οδικών Έργων, ούτε και τροχονόμος για να διευκολύνουν τους οδηγούς, διοχετεύοντας την κίνηση σε παράλληλους δρόμους.

Είτε πρόκειται για ασυνεννοησία, είτε για πλήρη αδιαφορία και περιφρόνηση προς τους πολίτες που χρησιμοποιούν τον συγκεκριμένο δρόμο.

Κοκονής

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

Στην ίδια κατηγορία

188

69

83

89

86