Telia & Pavla BBDO και TheWorx γιόρτασαν

τη διάκριση National Champion 2015 – European Business Awards και άλλες… επιτυχημένες χημικές ενώσεις. 

Τη συνταγή της επιτυχημένης και πολύχρονης πορείας τους στον χώρο της επικοινωνίας αποκάλυψαν η διαφημιστική εταιρεία  Telia & Pavla BBDO και η TheWorx στο μεγάλο πάρτι που πραγματοποίησαν από κοινού την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, στις 19:30, στο roof garden των γραφείων τους.

Η μεγάλη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 25 χρόνια συνεργασίας της Telia & Pavla με το παγκόσμιο δίκτυο BBDO Worldwide, τα 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας της TheWorx στον χώρο του ψηφιακού και διαδικτυακού μάρκετινγκ και τη διάκριση National Champion που απέσπασε από τα European Business Awards για το 2015.

Αυτή η διάκριση αποτελεί επιβράβευση για το επιχειρηματικό πνεύμα της Telia & Pavla BBDO, η οποία δημιούργησε το Hybrid Advertising Alliance, την πρώτη διαφημιστική συμμαχία στην Κύπρο. Μέσω αυτής της συμμαχίας, η εταιρεία κατάφερε όχι μόνο να επιβιώσει μέσα στην οικονομική κρίση, αλλά και να σταθεροποιηθεί και να αναπτυχθεί περαιτέρω. Ο τίτλος του National Champion γεμίζει την Telia & Pavla BBDO με υπερηφάνεια, καθώς αποτελεί τη μόνη διαφημιστική εταιρεία στην Κύπρο που απέσπασε αυτή τη διάκριση φέτος.

Πλήθος προσκεκλημένων, μεταξύ των οποίων υπουργοί, βουλευτές, συνεργάτες και πελάτες των δύο εταιρειών έδωσαν το παρών, σε ένα πάρτι που απέδειξε πως τα πάντα στη ζωή είναι θέμα χημείας.

Όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Telia & Pavla BBDO κ. Στέλιος Αναστασιάδης, η χημεία είναι σημαντικό στοιχείο μιας επιτυχημένης σχέσης, τόσο μεταξύ των συναδέλφων της εταιρείας, όσο και μεταξύ της Telia & Pavla BBDO και των πελατών της. «Μόνο έτσι μπορούμε να δημιουργούμε μαζί και να ξεπερνάμε τον εαυτό μας», τόνισε. Αυτό είναι και το μυστικό της επιτυχημένης πορείας της εταιρείας η οποία εδώ και 33 ολόκληρα χρόνια μετράει αμέτρητες επιτυχίες – με πιο πρόσφατη αυτή του National Champion για το 2015 – καταφέρνοντας να συνδυάσει δημιουργικότητα, στρατηγική και ανάλυση δεδομένων.

Μάλιστα. Ανάλυση δεδομένων. Αυτή είναι η νέα τάση στην επικοινωνία και σε αυτό εξειδικεύεται η TheWorx, που προσφέρει στοχευμένες λύσεις ψηφιακού μάρκετινγκ με εκπληκτικά αποτελέσματα. Η TheWorx συμπλήρωσε φέτος 10 χρόνια λειτουργίας, δημιουργικότητας και, φυσικά, εξέλιξης στον χώρο της επικοινωνίας. «Ως πρωτοπόροι στον τομέα του brand involving communications και του digital marketing συνεχίζουμε να δουλεύουμε με το ίδιο πάθος και δημιουργικότητα.», σημείωσε η Διευθύνουσα Σύμβουλος της TheWorx κ. Αρετή Αναστασιάδου.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy