Τελικές αγορεύσεις σήμερα για Χριστόφια-Νεοφύτου

Έτοιμοι είναι οι δικηγόροι των κ.κ. Δημήτρη Χριστόφια και Μιλτιάδη Νεοφύτου για να παρουσιάσουν σήμερα τις τελικές τους αγορεύσεις στο πλαίσιο της υπόθεσης αγωγής του πρώην προέδρου της Ομόνοιας εναντίον του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η ακρόαση των τελικών αγορεύσεων ήταν προγραμματισμένη στις 25 Σεπτεμβρίου, ωστόσο αναβλήθηκε. Η παράταση αυτή έδωσε περιθώριο στους δικηγόρους να προχωρήσουν στις αλλαγές με τις οποίες οι ίδιοι έκριναν ότι θα καταστήσουν τις αγορεύσεις τους αρτιότερες.

Σημειώνεται ότι με την αγωγή του κατά του Δ. Χριστόφια, ο κ. Νεοφύτου διεκδικεί το ποσό των 22 εκ. ευρώ για οικοδομικές εργασίες που, όπως ισχυρίζεται, έχει διενεργήσει στις οικίες του τέως Προέδρου στη Μακεδονίτισσα και στο Κελλάκι και για χρήματα που έδωσε στην Ομόνοια κατά την περίοδο που διετέλεσε ως πρόεδρος του αθλητικού σωματείου της Λευκωσίας.

Ο Δ. Χριστόφιας στη δική του κατάθεση ενώπιον του Δικαστηρίου είχε χαρακτηρίσει εξωπραγματικά και συκοφαντικά τα όσα του καταλογίζει ο εργολάβος Μιλτιάδης Νεοφύτου με την αγωγή που καταχώρισε εναντίον του, λέγοντας ότι τα ποσά που ζητά ο πρώην ισχυρός παράγοντας της Ομόνοιας από τον ίδιο είναι παράλογα και απαράδεκτα. Οι δύο πλευρές αναμένουν από τον Δικαστή ορισμό της ημερομηνίας της απόφασής του.

 

Κώστας Α. Κωνσταντίνου

 

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy