Θα τα βρουν μετεκλογικά με τους “συνήθεις ύποπτους” για τη Cyta

Ο Πρόεδρος προσβλέπει μετεκλογικά να βρει τις απαιτούμενες πλειοψηφίες με τους «συνήθεις ύποπτους» για το ξεπούλημα της Cyta, προειδοποιεί το ΑΚΕΛ.

Οπως δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Γιώργος Λουκαΐδης «ενώ πριν λίγες μέρες ο κ. Αναστασιάδης ισχυρίστηκε εκ νέου ότι παρέμεινε συνεπής στη δέσμευση του ότι δεν θα προχωρούσε σε ιδιωτικοποίηση των κερδοφόρων ημικρατικών οργανισμών, μπροστά στη βεβαιότητα καταψήφισης των νομοσχεδίων για τη Cyta, χθες παρουσιάστηκε αποφασισμένος να τα αποσύρει».

«Προφανώς» παρατήρησε «προσβλέπει ότι έτσι θα μπορέσει μετεκλογικά να βρει τις απαιτούμενες πλειοψηφίες με τους «συνήθεις ύποπτους», ώστε να τα καταφέρει να παραδώσει το δημόσιο πλούτο στα δόντια μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων».

Ο κ. Λουκαίδης υπογράμμισε ότι «αυτή η εξέλιξη επιβεβαιώνει πόσο ορθή ήταν η απόφαση να συζητηθούν τα νομοσχέδια πριν τις εκλογές, ώστε να αποκαλυφθούν οι προθέσεις και οι θέσεις μιας εκάστης πολιτικής δύναμης και μαζί να αποκαλυφθεί ο εμπαιγμός των πολιτών από την ηγεσία και την Κυβέρνηση Συναγερμού-Αναστασιάδη».

«Στο βαθμό» κατέληξε «που η θέση αυτή του Προέδρου υλοποιηθεί στην πράξη, τότε οι φορολογούμενοι, οι εργαζόμενοι και οι καταναλωτές, των οποίων τα συμφέροντα θα πληγούν από το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου, θα πρέπει τούτη τη φορά, ενόψει βουλευτικών εκλογών, να κρίνουν σωστά την αξιοπιστία των καινούργιων δεσμεύσεων του κ. Αναστασιάδη, της ηγεσίας του Συναγερμού και των νεοφιλελεύθερων συνοδοιπόρων τους».

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy