«Θα ξαναστηρίξουμε τον Πρόεδρο αν έχει την βούληση να φτάσει μέχρι τέλους»

Το ΑΚΕΛ θα συνεχίσει να είναι σοβαρό και υπεύθυνο απέναντι στην διακυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη αλλά παράλληλα θα είναι και αυστηρό με την κυβέρνηση, τόνισε ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ.

Μιλώντας στον Άστρα και στην εκπομπή Επικαιρότητα Αλλιώς , είπε ότι το ΑΚΕΛ στήριξε την πολιτική λύσης του Κυπριακού που προωθούσε ο πρόεδρος Αναστασιάδης, μέχρι που αποδείχθηκε ότι δεν ήταν αυτή η πραγματική πρόθεση του προέδρου.

Αν ο πρόεδρος αποδείξει ότι έχει την βούληση να φτάσει μέχρι τέλους, τότε το ΑΚΕΛ θα ξαναστηρίξει την πολιτική αυτή, πρόσθεσε ο Άντρος Κυπριανού.

Σε ότι αφορά το πώς θα αξιοποιήσει το ΑΚΕΛ τα ποσοστά που πήρε στις προεδρικές εκλογές, ο Άντρος Κυπριανού είπε ότι θα γίνει ειδική μελέτη για τα δεδομένα όπως δημιουργήθηκαν, ενώ ως κόμμα θα συνεχίσει τη γραμμή επικοινωνίας που άνοιξε με τον κόσμο το τελευταίο διάστημα. Σημείωσε μάλιστα ότι η επαφή με τον κόσμο είναι το οξυγόνο του ΑΚΕΛ.

Αναφορικά με την αντιμετώπιση του ΑΚΕΛ από τα μέσα ενημέρωσης ο Άντρος Κυπριανού είπε ότι οι διαμαρτυρίες του ΑΚΕΛ για τον τρόπο που παρουσιάζονται οι δηλώσεις του κόμματος κατάντησαν καθημερινό φαινόμενο.

Σε ότι αφορά το ιδεολογικό στίγμα του ΑΚΕΛ ο Άντρος Κυπριανού είπε ότι το κόμμα θα διατηρήσει τις αρχές και αξίες του και δεν θα μετατραπεί σε σοσιαλδημοκρατικό κόμμα.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy