Θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα οδηγό ταξί από τη Λακατάμια σημειώθηκε στη Δρομολαξιά

Θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα οδηγό ταξί 64 χρόνων από την Λακατάμια σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας πολύ κοντά στο αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 7 σήμερα το πρωί, ταξί που οδηγούσε 64χρονος Ελληνοκύπριος, με επιβάτη κοπέλα ηλικίας 22 χρόνων από την Αίγυπτο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, σε κάποιο σημείο του αυτοκινητόδρομου, πριν από την έξοδο προς Δρομολαξιά, παρεξέκλινε της πορείας του προς τα αριστερά και αφού έπεσε σε χαντάκι βάθους 60 περίπου εκατοστών στη συνέχεια προχώρησε για περίπου 250 μέτρα.

Στη συνέχεια το αυτοκίνητο επανήλθε στον αυτοκινητόδρομο και ακολούθως κτύπησε πλευρικά στο τσιμεντένιο διαχωριστικό στηθαίο και ακινητοποιήθηκε.

Από το δυστύχημα ο 64χρονος εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του αυτοκινήτου και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για απεγκλωβισμό του.

Η κοπέλα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο έχοντας ελαφρά τραύματα στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στη συνέχεια απολύθηκε.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 64χρονου θα εξακριβωθούν από τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού του στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λάρνακας.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy