Θετικό αποτέλεσμα στη Σκωτία αναζητεί απόψε ο Απόλλωνας

Με στόχο ένα σκορ που θα του δώσει προβάδισμα στον επαναληπτικό στην Κύπρο, ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει απόψε στις 21:45 στη Σκωτία την Αμπερντίν, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.
 
«Είμαστε έτοιμοι και περιμένουμε πως θα είναι πολύ ψηλού βαθμού δυσκολίας ο αγώνας. Οι πιθανότητες είναι 50-50. Θα παιχθεί στις λεπτομέρειες η πρόκριση και όποια ομάδα κάνει τα λιγότερα λάθη θα περάσει», δήλωσε, μεταξύ άλλων, στη χθεσινή συνέντευξη τύπου ο προπονητής του Απόλλωνα Σωφρόνης Αυγουστή.
 
Τον αποψινό αγώνα στο Pittodrie Stadium, χωρητικότητας 20,066 θέσεων, θα διαιτητεύσει ο Φινλανδός Mattias Gestranius με βοηθούς διαιτητές τους συμπατριώτες του Jan-Peter Aravirta και Jonas Turunen. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Kaarlo Oskari Hämäläinen.
 
Ο επαναληπτικός με την Αμπερντίν θα διεξαχθεί σε μια εβδομάδα (3 Αυγούστου) στην Κύπρο.
 
 Στον πρώτο αγώνα της δεύτερης προκριματικής φάσης του Europa League ο Απόλλωνας νίκησε στην Κύπρο με 3-0 τη Zaria Balti και στον επαναληπτικό της Μολδαβίας επικράτησε με 2-1. Τα τέρματα του Απόλλωνα στο συνολικό 5-1 επί τους Μολδαβούς σημείωσαν οι Ντα Σίλβα (2), Σκέμπρι (2) και Ζοάο Πέδρο.
 
Η Αμπερντίν, από την άλλη, απέκλεισε στη Βοσνία με 2-0 τη Široki Brijeg, μετά το ισόπαλο 1-1 στη Σκωτία.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy