Τι θα ανακοινώσει σήμερα η Apple

Τη δική της… ΔΕΘ έχει η Apple το απόγευμα της Κυριακής στον Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών, στην Καλιφόρνια, όπου και αναμένεται να κάνει σημαντικές ανακοινώσεις σχεδόν για όλη τη γκάμα των προϊόντων της.

 

 Ακολουθούν όσα αναμένεται να δούμε και να ακούσουμε:

– Το κυρίως πιάτο των ανακοινώσεων της εταιρείας είναι οι ανανεωμένες εκδόσεις των iOSmacOS και watchOS.

– Εντούτοις, έχει δημιουργηθεί μεγάλη προσμονή στην κοινότητα των φίλων της Apple για την παρουσίαση νέων Macs, iPads.

– Οι φήμες που κυκλοφορούν κάνουν λόγο για τα αποκαλυπτήρια μίας συσκευής με την ευφυία του ψηφιακού βοηθού Siri και τη μορφή ηχείου, η οποία θα βάλει την Apple στο ίδιο πεδίο ανταγωνισμού με το Amazon Echo και το Google Home.

– Το μεγάλο ζητούμενο είναι τι θα κάνει η εταιρεία με τη γραμμή των laptop της και να έχει να παρουσιάσει κάτι νέο σήμερα το απόγευμα. Τις προηγούμενες ημέρες, το Bloomberg έκανε λόγο για ανανέωση της σειράς και ενίσχυση των επιδόσεών της με τη νέα γενιά επεξεργαστών I7.

– Μεγάλη συζήτηση γίνεται και για το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί ένα νέο, καινοτόμο iPad 10,5 ιντσών ενώ πολλοί αναρωτιούνται αν θα μπορέσει η εταιρεία να αναζωογονήσει το ενδιαφέρον των καταναλωτών για τα tablets παρουσιάζοντας κάτι νέο

– Ενδέχεται η Apple να κάνει την έκπληξη και δίπλα σε όλα τα προαναφερθέντα προϊόντα, να παρουσιάσει νέα Mac Pros και iMacs

Δείτε εδώ ζωντανά στις 20:00 (ώρα Ελλάδας) τις ανακοινώσεις της Apple.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy