“Την Κυριακή πρέπει να φέρουμε την αλλαγή ψηφίζοντας Σταύρο Μαλά”

Οι κύριοι Αναστασιάδης και Παπαδόπουλος δεν μπορούν να δώσουν απαντήσεις στα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο, δήλωσε σήμερα ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, καλώντας παράλληλα τους πολίτες που οραματίζονται μια Κύπρο διαφορετική, επανενωμένη και ευημερούσα, να στηρίξουν τον Σταύρο Μαλά.
 
Σε δηλώσεις του, στα γραφεία του κόμματος του, ο κ. Κυπριανού τόνισε ότι η Κύπρος βρίσκεται στα πρόθυρα της διχοτόμησης, ενώ η οικονομία βασίζεται σε συγκυρίες και ευκαιριακό σχεδιασμό, αντί σε ένα σταθερό πρόγραμμα ανάπτυξης. «Ο κ. Αναστασιάδης ό, τι είχε να δώσει το έδωσε. Ο δε κ. Παπαδόπουλος δεν διαθέτει τις πολιτικές θέσεις, τη σοβαρότητα, την ωριμότητα και ετοιμότητα που απαιτούνται» πρόσθεσε.
 
Συνέχισε, λέγοντας ότι οι πολιτικές τους στο Κυπριακό οδηγούν αντικειμενικά στο ίδιο αποτέλεσμα, στη στασιμότητα και στο εφιαλτικό σενάριο της διχοτόμησης, ενώ στην οικονομία «εξυπηρετούσαν τους λίγους και εκλεκτούς αδιαφορώντας για τους πολλούς».
 
Κάλεσε παράλληλα τον κόσμο της Αριστεράς και της ευρύτερης Αριστεράς, αλλά και κάθε προοδευτικό Κύπριο «να ξαναπάρει στους ώμους του την τύχη της Κύπρου». Όπως τόνισε, την Κυριακή «πρέπει να φέρουμε εμείς την αλλαγή» την οποία περιέγραψε με όραμα, σχέδιο, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και με σαφήνεια ο Σταύρος Μαλάς.
 
Ο Άντρο Κυπριανού πρόσθεσε πως τα πέντε λεπτά που χρειάζεται κάποιος για να ψηφίσει την Κυριακή «θα καθορίσουν όχι τα επόμενα πέντε χρόνια, αλλά τις επόμενες δεκαετίες για την Κύπρο», ενώ κατέληξε, λέγοντας ότι ο Σταύρος Μαλάς αξίζει την εμπιστοσύνη, τη στήριξη και τη ψήφο μας.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy