Την Κυριακή στις 19:30 το Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός

Την Κυριακή (14/1) στις 19:30 θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Παναθηναϊκό που διεκόπη σήμερα Σάββατο μετά από εννιά λεπτά αγώνα.

Αυτό ορίζει σαφέστατα ο ΚΑΠ στο άρθρο 21 με τίτλο μη τέλεση ή αναβολή αγώνα.
Σύμφωνα με το Άρθρο 21. παράγραφο α) Αγώνας που αναβάλλεται ή διακόπτεται, εξ αιτίας των καιρικών συνθηκών, διεξάγεται υποχρεωτικά την επόμενη ημέρα, στο ίδιο γήπεδο και την ίδια ώρα, χωρίς άλλη ειδοποίηση των ομάδων, οι οποίες υποχρεούνται να εμφανισθούν για τη διεξαγωγή ή συνέχιση του αγώνα, εξαιρουμένης της περιπτώσεων της παραγράφου 4 του άρθρου 10.

Φυσικά θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι δυο ομάδες πρέπει να συνεχίσουν με τις ίδιες ενδεκάδες, εκτός και να υπάρξει κάποιο απρόοπτο ενώ η διεξαγωγή του αγώνα θα γίνει τη Κυριακή εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.

Συμβιβασμός
Aπόλλων Σμύρνης και Πανιώνιος αναμετρήθηκαν στη Ριζούπολη στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, αναζητώντας το τρίποντο για διαφορετικούς λόγους. Οι γηπεδούχοι για να ξεκολλήσουν από την ουρά της βαθμολογίας και οι φιλοξενούμενοι για να κρατήσουν διαφορά ασφαλείας στην 5η θέση.

Οι δύο ομάδες είχαν καλά και άσχημα διαστήματα στο παιχνίδι, βρήκαν από ένα γκολ μέσα από στημένες φάσεις και το τελικό 1-1 στη Ριζούπολη μοιάζει ως ένα δίκαιο αποτέλεσμα.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Τσόβιτς, Στάθης, Κύργιας, Μπαρτολίνι, Κούρος, Παπάζογλου, Κονέ, Μενδρινός (80′ Ντεβέσα), Ναδάλες, Αλμπάνης, Καστιγιέχος (84′ Σιατραβάνης).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Σαραμαντάς (64′ Παπαγεωργίου), Κόρμπος, Σιώπης (64′ Σαββίδης), Μασούρας, Σπιριντόνοβιτς, Λάμπρου (46′ Γεσίλ), Ντουρμισάι.

Γκολ: 38′ Μπαρτολίνι / 78′ αυτ. Τσόβιτς

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy