Την πρόδωσε η άμυνά της

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε η εθνική Κύπρου, γνωρίζοντας την ήττα στο ΓΣΠ με 2-3 από τη Βοσνία Ερζεγοβίνη. Το αποτέλεσμα αυτό δίνει το εισιτήριο για τα μπαράζ στους Βόσνιους, ενώ η Κύπρος έμεινε στην 5η θέση του ομίλου με 12 βαθμούς.

Η Βοσνία ευτύχησε να προηγηθεί με το πρώτο σουτ στην εστία στο 13ο λεπτό, όταν ο Medunjanin νίκησε με πλασέ από απόσταση.

Ωστόσο, η Κύπρος αντεπιτέθηκε και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 32ο λεπτό, όταν ο Begovic απέκρουσε ασταθώς σουτ του Εφραίμ, με τον Χαραλαμπίδη να ακολουθεί τη φάση και να σπρώχνει την μπάλα στα δίκτυα.

Το ματς ήρθε τούμπα στο 41′, μετά από εκπληκτική ομαδική προσπάθεια των διεθνών μας από δεξιά, με τον Δημητρίου να τροφοδοτεί κάθετα τον Μακρίδη, ο οποίος με παράλληλη μπαλιά βρήκε τον Μυτίδη, που με προβολή έδωσε προβάδισμα στην Κύπρο.

Η χαρά της Κύπρου δεν κράτησε πολύ όμως, αφού στο 2ο σουτ τους στον στόχο, οι Βόσνιοι έφεραν το ματς στα ίσα, ξανά με τον Medunjanin στο 44ο λεπτό.

Οι Βόσνιοι πέτυχαν και τρίτο γκολ στο 67ο λεπτό με τον Djuric, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή λίγο νωρίτερα.

Το 2-3 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, με τους Βόσνιους να πανηγυρίζουν την πρόκρισή τους στα μπαράζ για το Euro 2016.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy