Τίποτα το επιλήψιμο στους σκληρούς δίσκους της Γιωρκάτζη

Επιστράφηκαν οι σκληροί δίσκοι της Κεντρικής Τράπεζας που είχαν κατασχεθεί από την Αστυνομία τον περασμένο Μάιο, χωρίς να έχει εντοπιστεί κάτι το επιλήψιμο, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες. Πρόκειται για επτά σκληρούς δίσκους, που ανήκαν σε πέντε πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και ο σκληρός δίσκος της Διοικήτριας της Κεντρικής Τράπεζας, Χρυστάλλας Γιωρκάτζη.

Η υπόθεση σχετίζεται με την καταγγελία που υπέβαλε τον περασμένο Απρίλιο ο ανεξάρτητος βουλευτής Ζαχαρίας Κουλίας, για διαρροή λίστας με μη εξυπηρετούμενα δάνεια βουλευτών στα ΜΜΕ, σε συνέχεια αναφορών του πρώην μέλους του ΔΣ της ΚΤΚ Στέλιου Κοιλιάρη, εντός της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών, ότι η Διοικήτρια της ΚΤΚ διέθετε τη λίστα.

Το θέμα δημοσιοποίησε την Παρασκευή το Sigmalive. Σύμφωνα με την Εκπρόσωπο Τύπου της Κεντρικής Τράπεζας Αλίκη Στυλιανού «πράγματι η Αστυνομία μας πληροφόρησε σήμερα ότι οι σκληροί δίσκοι που είχε παραλάβει στις 26 και 27 Μαΐου έχουν εξεταστεί από το Αρχηγείο Αστυνομίας και δεν έχει προκύψει οτιδήποτε το επιλήψιμο κατά την εξέταση τους».

Όπως είπε στο ΚΥΠΕ η κ. Στυλιανού, οι σκληροί δίσκοι που επιστράφηκαν άνηκαν στη Διοικήτρια της Κεντρικής, στο Διευθυντή του Γραφείου της Διοικητού Κυριάκο Σταύρου, στην ίδια της Εκπρόσωπο Τύπου της ΚΤΚ και στις δύο ιδιαιτέρες της Διοικητού.

Αστυνομική πηγή επιβεβαίωσε στο ΚΥΠΕ ότι επεστράφησαν οι δίσκοι, χωρίς να εντοπιστεί κάτι το επιλήψιμο. Παράλληλα, αναφέρθηκε ότι συνεχίζονται οι εξετάσεις για ολοκλήρωση του φακέλου της υπόθεσης, σύμφωνα με τις οδηγίες που είχαν δοθεί, ο οποίος θα παραδοθεί στον Γενικό Εισαγγελέα για οδηγίες.

ΚΥΠΕ

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy