Τις πταίει στην Ομόνοια;

Ακόμα μία ήττα και μάλιστα οδυνηρή καταγράφηκε στη φετινή σελίδα της Ομόνοιας. Μιας ομάδας που δεν μπορεί να πρωταγωνιστήσει με βάση τα όσα έδειξε μέχρι στιγμής.

Μιας ομάδας που δεν μπορεί να βρει αντίδοτο και κάθε εβδομάδα παρουσιάζεται χειρότερη και κατώτερη των περιστάσεων.

Μιας ομάδας -αν είναι τέτοια- που δεν έχει δυνατότητες να πρωταγωνιστήσει. Μιας ομάδας που δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Μιας ομάδας που τα προβλήματά της είναι τέτοια που μοιάζουν με ανυπέρβλητο εμπόδιο. Τις πταίει τελικά;

Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε συνάντηση μεταξύ της Διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας και ανακοινώθηκε ότι «έγιναν διαπιστώσεις και εξήχθησαν συμπεράσματα και με βάση αυτά η τεχνική ηγεσία θα προχωρήσει για τα περαιτέρω». Δυστυχώς, δεν είδαμε κάτι τέτοιο αλλά ούτε και αλλαγές.

Παρουσιάστηκε και πάλι μια ομάδα χωρίς ψυχή, χωρίς πάθος, χωρίς θέληση. Την ίδια ώρα που γνώριζαν άπαντες ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Καμία όμως αντίδραση. Λες και έχουν πέσει άπαντες σε κώμα.

Ο κόσμος έχει βαρεθεί όμως να βλέπει μία από τα ίδια. Εχει βαρεθεί να ακούει τις ίδιες κλισέ κουβέντες τύπου γυρίζουμε σελίδα. Ο κόσμος θέλει να δει έργα. Θέλει να δει πράξεις. Θέλει να δει αντίδραση.

Θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές όπως τους απόλαυσε στα παιγνίδια της Ευρώπης -κυρίως στα παιγνίδια με τη Δυναμό Μόσχας. Θέλει να δει την ομάδα του να αγωνίζεται και ας χάνει. Αυτό δεν τον ενοχλεί. Αντίθετα, μάλιστα, θα χειροκροτήσει την προσπάθεια που θα γίνει. Δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν υπήρξε κάτι τέτοιο. Ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία πρέπει να ψάξουν στα ενδότερα να δουν τι συμβαίνει.

Πρέπει ν’ αντιδράσουν άμεσα γιατί ακολουθούν δύο παιγνίδια (ΑΕΛ, ΑΠΟΕΛ) που αν παρουσιαστούν τα ίδια φαινόμενα τότε πολλά πράγματα θα είναι ανεξέλεγκτα σε όλα τα επίπεδα.

Κωνσταντίνος Σκαμπύλης

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy