Το ανελέητο τρολάρισμα του Independent στο BBC για τα Breaking News (pics)

Ο όρος Breaking News ουσιαστικά ισοδυναμεί με τα δικά μας έκτακτα δελτία. Στην εποχή του Internet και των Social Media πάντως, οι ενημερώσεις για Breaking News είναι όλο και πιο συχνές.

Αυτό συμβαίνει και στη Βρετανία. Μόνο που η εφημερίδα Independent, στην online έκδοσή της, αποφάσισε να… τρολάρει το BBC και τις ενημερώσεις του για τα έκτακτα γεγονότα.

 Όπως εξηγεί, η ιδέα γεννήθηκε ουσιαστικά την προηγούμενη εβδομάδα, όταν οι περισσότερες ενημερώσεις αφορούσαν τον Τραμπ και τα καμώματά του. Έτσι, μετέτρεψε τη γνωστή σε όλους μας εικόνα του BBC με το Breaking News σε… «Τι στο διάβολο πάλι;» – σε ελεύθερη μετάφραση, διότι η ακριβής μετάφραση είναι λίγο πιο… πικάντικη.

H Independent εξηγεί: «Η κόκκινη εικόνα έγινε εξαιρετικά αντιδημοφιλής την περασμένη χρονιά, καθώς κάθε φορά που τη βλέπαμε στο Twitter, κάθε μέρα, καταλαβαίναμε πως κάτι κακό συνέβη και πως τα πράγματα δεν μπορούσαν να γίνουν χειρότερα. Έτσι, δείτε την “εναλλακτική” εικόνα που περιγράφει τι ακριβώς νιώθουμε και σκεφτόμαστε όλοι όταν βλέπουμε την κόκκινη εικόνα του BBC».

Διαφωνείτε;

Υ.Γ. Κάποιοι χρήστες του Twitter μάλιστα, αποφάσισαν να το προχωρήσουν. Και έβγαλαν μία ακόμη εικόνα-τρολάρισμα, ειδικά αφιερωμένη στον Τραμπ:

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy