“Το ΑΠΟΕΛ πρέπει ν’ αποδείξει ότι έχει μεγαλύτερη ποιότητα…”

Η αποστολή του ΑΠΟΕΛ ταξιδεύει σήμερα στη Λιθουανία ενόψει της αναμέτρησης με την Σούντουβα την Τετάρτη στις 7 για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Το μεσημέρι μίλησε στον ΑΣΤΡΑ ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικά: “Είναι ένα άγνωστο τοπίο. Θα πρέπει να δούμε πως θα εξελιχθεί. Τα πάντα θα κριθούν μέσα από το ποδόσφαιρο. Ελπίζουμε ότι το πρώτο βήμα θα είναι με το δεξί. Αυτό το οποίο δουλέψαμε απ΄όταν έγινε γνωστή η αντίπαλος μας είναι να προετοιμαστούμε, να είμαστε έτοιμοι και να να την αντιμετωπίσουμε με σεβασμό. Είναι η καλύτερη ομάδα της χώρας. Το πρωτάθλημα τους είναι σε εξέλιξη. Πρέπει να αποδείξουμε εντός γηπέδου ότι έχουμε μεγαλύτερη ποιότητα. Η Σούντβα είναι μια ομάδα με δυνατά κορμιά. Είναι μια ομάδα που θέλει και παίζει καλό και τεχνικό ποδόσφαιρο”.

Για την επιλογή ποδοσφαιριστών: “Ο κύριος Μπαλταζάρ έχει επιλέξει τους 21 που θεωρεί ότι ταιριάζουν καλύτερα στα πλάνα του για τον πρώτο αγώνα. Τρεις από αυτούς θα μείνουν εκτός. Πάμε για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα”

Για τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου: “Οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής έμενε εκτός θα υπήρχε συζήτηση. Αυτό θα συμβεί και σε άλλα παιχνίδια. Ο προπονητής είναι αυτός που κρίνει”

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy