Το ΑΞΙΚ στον Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Νότιας Ευρώπης

515
Φωτογραφία: Φίλιππος Χρίστου

Το Ανώτερο Ξενοδοχειακό Ινστιτούτο Κύπρου (ΑΞΙΚ) συμμετείχε στον 10ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Νότιας Ευρώπης, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 3-6 Μαρτίου υπό την αιγίδα του Παγκόσμιου Συνδέσμου Αρχιμαγείρων και της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το ΑΞΙΚ διαγωνίστηκε σε δέκα κατηγορίες (Pork, Fish, Risotto, Fresh Pasta, Two-to-Tango, Restaurant Dessert, School of the Year, Student Pastry Chef of the Year, Student Chef of the Year, Traditional Greek Dish) με έντεκα φοιτητές του προγράμματος Μαγειρικών Τεχνών και εξασφάλισε δεκαπέντε μετάλλια (τρία χρυσά, πέντε αργυρά και επτά χάλκινα).

Επιπρόσθετα, μερικοί από τους φοιτητές του ΑΞΙΚ συμμετείχαν στον διαγωνισμό με τους επαγγελματικούς τους συνδέσμους. Συνολικά, οι φοιτητές του ΑΞΙΚ εξασφάλισαν εικοσιπέντε μετάλλια (τρία χρυσά, δέκα αργυρά και δώδεκα χάλκινα), καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχολιάστε την είδηση

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.