Το χαλλούμι της Χαραλαμπίδης Κρίστης στο Σαν Φρανσίσκο

Winter Fancy Food Show 2017

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης – η μεγαλύτερη γαλακτοβιομηχανία της Κύπρου – ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία την παρουσία της στην έκθεση WinterFancyFoodShow 2017, η οποία διεξήχθη στο Σαν Φρανσίσκο, το διάστημα 22-24 Ιανουαρίου. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του  Ευρωπαϊκού προγράμματος για την προώθηση του χαλουμιού σε Αμερική, Κίνα και Αυστραλία, με πρωτοβουλία του παναγροτικού συνδέσμου Κύπρου.

Το περίπτερο της Χαραλαμπίδης Κρίστης,  συγκέντρωσε το έντονο ενδιαφέρον πλήθους επαγγελματιών του χώρου και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Στις 22 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση, στην οποία η αναγνωρισμένη σεφ σε Ελλάδα και Αμερική, Νταϊάν  Κόχυλα μοιράστηκε νόστιμες και πρωτότυπες συνταγές χαλουμιού με γνωστούς σεφ, δημοσιογράφους, εκπροσώπους εταιριών και εστιατορίων.

Πιστή στην υλοποίηση των στρατηγικών της στόχων για επέκταση των εξαγωγών, η Χαραλαμπίδης Κρίστης μέσω της παρουσίας της στη WinterFancyFoodShow 2017, στοχεύει στην ενίσχυση της εξωστρέφειας και την προώθηση των εξαγωγών με την ταυτόχρονη επιδίωξη προσέλκυσης νέων συνεργατών από το εξωτερικό.

Στην φωτογραφία 31 από δεξιά – Σπύρος Μπονάτσος (διευθυντής εξαγωγών ΧΚ), Αλέξης Χαραλαμπίδης, Γιώργος Στόγιας, Θεόδωρος Άχχας, Κλειώ Δημητρίου, Χαρά Χαραλαμπίδη

Dian Koxyla

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy