«Το χαμένο έδαφος μπορεί να καλυφθεί»

Σύντομο απολογισμό για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, έκανε το Γραφείο Τύπου της Νέας Σαλαμίνας. Μπορεί τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα να μην ικανοποιούν τους φίλους της ομάδας, αλλά εκφράζεται αισιοδοξία πως η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη.

«Ο πρώτος γύρος της Α’ φάσης του πρωταθλήματος έληξε και βρήκε τη Νέα Σαλαμίνα στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με συγκομιδή 12 βαθμών. Ένας απολογισμός που σίγουρα δεν ικανοποιεί κανέναν από όσους αποτελούν αυτήν την ομάδα. Παρά το θετικό ξεκίνημα των πρώτων έξι αγωνιστικών όπου συγκεντρώθηκαν 11 βαθμοί, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Είναι κοινή εκτίμηση ότι η φετινή ομάδα της Νέας Σαλαμίνας διαθέτει ποιότητα και δυνατότητες μεγαλύτερες προηγούμενων ετών, δυστυχώς όμως δεν έχει καταφέρει να τις εξαργυρώσει στο βαθμολογικό πίνακα.

Το γεγονός ότι η ομάδα μας διαθέτει τις ικανότητες θα πρέπει να μας πεισμώσει και να μας να κάνει να αντικρύσουμε τη συνέχεια του πρωταθλήματος με πίστη στις δυνάμεις μας. Ο δρόμος για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος είναι μακρύς και το χαμένο έδαφος μπορεί να καλυφθεί. Ταυτόχρονα όμως και μια παρατεταμένη κάμψη θα προκαλέσει δυσάρεστες περιπέτειες.

Με ψυχραιμία η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία επιχειρούν να βρουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις ώστε η ομάδα να ανακάμψει. Τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε μεταξύ τους συνάντηση και ανταλλάγηκαν απόψεις για την παρούσα κατάσταση και τις ενέργειες που πρέπει να ληφθούν.

Η Νέα Σαλαμίνα δίνει τη μάχη της οικονομικής επιβίωσης τα τελευταία δύο χρόνια. Ταυτόχρονα με περιορισμένους προϋπολογισμούς επιδιώκει και την αγωνιστική της καταξίωση. Οι δυσκολίες σε αυτήν την προσπάθεια είναι δεδομένες. Στις δύσκολες στιγμές όσοι αγαπούν αυτό το σωματείο θα πρέπει να το στηρίξουν. Η επιστροφή στο δρόμο των επιτυχιών απαιτεί συσπείρωση και συνεχή προσπάθεια.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy