Το γάντι στον Νικόλα αν το επιτελείο του ζήτησε συνεργασία με ΕΛΑΜ

Εκτεθειμένο αφήνουν τον κ.Παπαδόπουλο οι συνυποψήφιοί του με την τοποθέτησή τους

Εκτεθειμένο αφήνουν τον Νικόλα Παπαδόπουλο οι ανθυποψήφιοί του για τις προεδρικές εκλογές, αφού το επιτελείο του είναι το μόνο που επισήμως δεν έχει τοποθετηθεί στη δήλωση Χρίστου Χρίστου, πως έχει προσεγγιστεί από άλλα επιτελεία για συνεργασία.

Με δήλωσή του στη ”Χ”, ο Νίκος Αναστασιάδης καθιστά σαφές πως το δικό του επιτελείο δεν έχει προσεγγίσει το επιτελείο του ΕΛΑΜ. «Προκαλώ τον κ. Χρίστου να πει από ποιον προσεγγίστηκε και εάν είναι από το δικό μου επιτελείο. Όχι μόνο με το ΕΛΑΜ δεν είχαμε την όποια επαφή, αλλά ούτε και με τα υπόλοιπα κόμματα», μας είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αναστασιάδης.

Προ ημερών και οι Σταύρος Μαλάς και Γιώργος Λιλλήκας είχαν ξεκαθαρίσει πως καμιά επικοινωνία δεν υπήρξε με το επιτελείο ΕΛΑΜ για συνεργασία. Χθες, μάλιστα, εξ αφορμής της δήλωσης του Νίκου Αναστασιάδη ότι το δικό του επιτελείο δεν επικοινώνησε με το ΕΛΑΜ, ο Σταύρος Μαλάς κάλεσε εκ νέου τον Νικόλα Παπαδόπουλο να ξεκαθαρίσει αν το δικό του επιτελείο ήταν αυτό που επικοινώνησε με το ΕΛΑΜ και τον υποψήφιό του, Χρίστο Χρίστου, ώστε να μην κατέλθει στις προεδρικές εκλογές. Και το ΑΚΕΛ είχε καλέσει τόσο το ΕΛΑΜ να αποκαλύψει ποιοι το είχαν προσεγγίσει, όσο και όσους υποψηφίους δεν είχαν απαντήσει, να το πράξουν.

Να θυμίσουμε πως ο υποψήφιος του ΕΛΑΜ επιμένει στις δηλώσεις του (η αρχική έγινε στην «Καθημερινή») πως το επιτελείο του έχει προσεγγιστεί από άλλα επιτελεία.

«Ας αποκαλύψουν τα ίδια τα συγκεκριμένα πολιτικά κόμματα και επιτελεία ότι έχουν προσεγγίσει το ΕΛΑΜ», επιμένει ο Χρίστος Χρίστου.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy