Το νέο showroom της ALUMIL στη Λεμεσό είναι γεγονός!

ALUMIL, η πρωτοπόρος εταιρεία στην ανάπτυξη και παραγωγή αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, εγκαινίασε πρόσφατα το νέο της showroomστη Λεμεσό που βρίσκεται στα Κάτω Πολεμίδια, Άρτας 1.

Με γνώμονα τις απεριόριστες αρχιτεκτονικές λύσεις που προσφέρει, το νέο  showroom της ALUMIL αποτελεί τον πληρέστερο εκθεσιακό χώρο κουφωμάτων στην Κύπρο. Hμοντέρνα αρχιτεκτονική, ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός και τα καινοτόμα συστήματα αλουμινίου διεθνών προδιαγραφών, αποτελούν τα στοιχεία που καθιστούν τον καινούργιο χώρο όχι μόνο μοναδικό αλλά και τον μόνο που δίνει λύσεις για κάθε ανάγκη.

 Στο πλαίσιο των εγκαινίων, ο Πρόεδρος της ALUMIL, κ. Γεώργιος Μυλωνάς, παρουσίασε τον όμιλο και τα πρωτοποριακά και εντυπωσιακά έργα έχει αναλάβει η εταιρία διεθνώς και αναφέρθηκε ιδιαίτερα και στο έργο που αφορά τα γραφεία της Google στη Νέα Υόρκη, το οποίο αποτελεί το βασικό πυλώνα της φιλοσοφίας όλων των νέων συστημάτων της.

Δεν είναι τυχαίο, το γεγονός ότι η ALUMIL υπήρξε η μόνη εταιρεία που ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόκληση της αμερικάνικης εταιρείας να κατασκευάσει παράθυρα με εξαιρετικά υψηλές επιδόσεις στους συντελεστές θερμομόνωσης, υδατοστεγάνωσης και ηχομείωσης.

Στο νέο showroom της Λεμεσού, το κοινό είχε τη δυνατότητα να δοκιμάσει τα νέα προηγμένα προϊόντα της ALUMIL στα οποία ενσωματώνεται η καινοτόμος φιλοσοφία των μοναδικών λύσεων που παρέχει η ALUMIL: Μοντέρνος σχεδιασμός, υψηλή ασφάλεια και θερμομόνωση, στιβαρότητα και εξαιρετική ανθεκτικότητα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος της εταιρείας, κ. Γεώργιος Μυλωνάς, δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος που δημιουργούμε εδώ στην Κύπρο αυτό το νέο πρότυπο showroom καθώς από την Κύπρο ξεκίνησα την επαγγελματική μου σταδιοδρομία ως διευθυντής πωλήσεων της ALUMIL. Η Κύπρος αποτελούσε και θα συνεχίσει να αποτελεί για την ALUMIL μια σημαντική αγορά. Συνεχίζουμε την αναπτυξιακή μας πορεία, αναλαμβάνοντας έργα που συμβάλλουν στην παγκόσμια αναγνώριση της ALUMIL. Επιμένουμε με συστηματική δουλειά και μεράκι για αυτό που κάνουμε συνεχίζοντας να πρωτοπορούμε μέσα από συνεργασίες, που αναδεικνύουν την φιλοσοφία της εταιρείας μας για τη δημιουργία έργων στην υπηρεσία του ανθρώπου και των διαρκώς αναπτυσσόμενων αναγκών του και της κοινωνίας».

Λίγα λόγια για την ALUMIL

Η ALUMIL είναι το μεγαλύτερο ιδιωτικό βιομηχανικό συγκρότημα στη Ν.Α. Ευρώπη σε παραγωγική δυναμικότητα για ολοκληρωμένα συστήματα αλουμινίου και ανάμεσα στις πιο εξελιγμένες και αναγνωρισμένες εταιρείες συστημάτων για αρχιτεκτονική χρήση στην Ευρώπη. Με περισσότερα από τριάντα χρόνια εμπειρία και με τελευταίας τεχνολογίας γραμμές παραγωγής σε όλα τα εργοστάσια της, η ALUMIL παράγει συστήματα αλουμινίου για όλες τις χρήσεις, τα οποία σχεδιάζονται, αναπτύσσονται και δοκιμάζονται στο καινοτόμο Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης του Ομίλου. Όλα τα συστήματα πιστοποιούνται από διεθνώς αναγνωρισμένα ιδρύματα πιστοποίησης, όπως το Ift Rosenheim (Γερμανία), το Αμερικανικό Ινστιτούτο Α.Α.Μ.Α. NewYork, το Instituto Jordano (Ιταλία), το ATG (Βέλγιο), το CSTB (Γαλλία), κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το siteτης εταιρείας: http://www.alumil.com/

 

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy