“Το ποδόσφαιρο είναι μπίζνες, πρέπει να γίνει Εταιρεία η Ομόνοια”

Αποκαλυπτικός ήταν το μεσημέρι στον ΑΣΤΡΑ ο ενδιαφερόμενος για την προεδρία της Ομόνοιας, Γιώτης Δημητρίου.

Μεταξύ άλλων είπε ότι στην 8σέλιδη ανακοίνωση που θα εκδώσει αργά το απόγευμα θα εξηγεί στο φίλαθλο κόσμο τους λόγους που πρέπει η Ομόνοια να γίνει εταιρεία.

Αναλυτικά:

“Να ξεκαθαρίσω ότι ακόμα δεν έχω πάρει απόφαση ότι θα κατέλθω σαν υποψήφιος. Δεν θέλω να δίνω ψεύτικες ελπίδες. Μελετώ πολύ έντονα, έχω καθημερινές συζητήσεις με οποιοδήποτε μπορεί να μου δώσει πληροφορίες να μάθω τι πήγε λάθος, τι συμβαίνει και τι μπορεί να αλλάξει. Το απόγευμα θα δώσω μια οκτασέλιδη ανακοίνωση με τις ιδέες μου και τι πρέπει να γίνει.

Η ανακοίνωση θα λέει ότι ο κόσμος της Ομόνοιας πρέπει να καταλάβει ότι το ποδόσφαιρο είναι μπίζνες. Οι ομάδες παγκοσμίως είναι εκεί για να βγάλουν λεφτά. Να δίνει χαρές στον κόσμο ναι, αλλά να λειτουργείς σαν μπίζνες. Οι παίκτες είναι έντεκα υπάλληλοι που τους πληρώνεις για να παίζουν στην ομάδα σου.

Πρέπει να γίνει Εταιρεία για ένα βασικό λόγο. Δεν μπορείς να εγγυηθείς σε επενδυτή ότι δεν θα χάσει τα λεφτά του αν είσαι Σωματείο. Όταν δημιουργηθεί Εταιρεία, του δώσει ένα πακέτο μετοχών, να μην έχει δικαίωμα ψήφου. Αν μπεις στο Τσάμπιονς Λιγκ να πάρει χρήματα πίσω και ανάλογα. Δεν μπορεί η Ομόνοια κάθε χρόνο, την ίδια ιστορία κάθε χρόνο να δώσει λεφτά ο κόσμος.

Αποκλείεται να κάνεις κάτι και να ικανοποιήσεις όλο τον κόσμο της Ομόνοιας. Ο ένας λέει να γίνει εταιρεία, ο άλλος λέει ας μην γίνει εταιρεία και ας πέσω Γ’ κατηγορία. Ο άλλος θέλει να απεμπλακεί από το κόμμα, ο άλλος να παραμείνει στο κόμμα. Έχει υπομονή ο κόσμος να αλλάξουν όλα ή στην πρώτη ήττα τον Σεπτέμβρη θα αρχίσουν πάλι να βρίζουν; Έχει πολλά αξιόλογα άτομα η Ομόνοια που θέλουν να εμπλακούν. Δεν με απασχολεί τόσο το θέμα.

Έχει κανένα που δεν τον φοβίζουν τα 17 εκατομμύρια; Αν κρατούσα 300 εκατομμύρια δεν θα με φόβιζαν. Αναλαμβάνεις μια ομάδα, θέλεις να φέρεις λεφτά μέσα, έχεις και το σύνδρομο των παλιών αμαρτιών. Σήμερα ένα αξιόλογο άτομο μου έλεγε ότι η Ομόνοια πρέπει να κάνει πίσω, να έρχεται 7η – 8η μέχρι να ξοφλήσει. Σε ποιον οπαδό να πω έτσι; Θα μας δέρουν”.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy