Τον κτύπησαν επειδή είπε ότι θα στηρίξει Μαλά – Στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλική κάκωση

Η αστυνομία συνέλαβε και έθεσε υπό κράτηση 44 χρονο για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Άστρα, ο 44χρονος, επιτέθηκε σε άλλο πρόσωπο όταν αυτός του είπε ότι θα στηρίξει Σταύρο Μαλά και του προκάλεσε κρανιοεγκεφαλική κάκωση, σπάσιμο τεσσάρων πλευρών, σχισίματα και μώλωπες στο πρόσωπο.

Το περιστατικό έγινε όταν ο παραπονούμενος 67χρονος Χριστάκης Χατζηνικόλα Κωσταντάς, συνταξιούχος από το Πελέντρι κάτοικος Λεμεσού, πήγε χθες να αγοράσει σουβλάκια από συγκεκριμένο υποστατικό στο οποίο ήταν τακτικός πελάτης.

Στην ερώτηση του 44χρονου ιδιοκτήτη ποιόν θα ψηφίσουμε αύριο ο 67χρονος απάντησε: «Σταύρο Μαλά» με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης του κέντρου να αρχίσει να τον γρονθοκοπά και να τον κλωτσά στο πρόσωπο ακόμα και όταν ο συνταξιούχος έπεσε στο έδαφος.

Σύμφωνα με την καταγγελία του παραπονούμενου ο 44χρονος τον άρπαξε και τον πέταξε έξω από το κατάστημα του μέσα στον δρόμο την ώρα που περνούσαν αυτοκίνητα.

Ο 67χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο χειρουργικό τμήμα του νοσοκομείου Λεμεσού.
Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy