Τον Σεπτέμβριο οι προαγωγές στην Αστυνομία

Μέχρι τον Σεπτέμβριο αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία των προαγωγών στην Αστυνομία ανέφερε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Ιωνάς Νικολάου.

Υποστήριξε ότι η κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει παραδείγματα του παρελθόντος, όπου η προηγούμενη διακυβέρνηση προχωρούσε σε προαγωγές μέχρι και λίγο πριν τις προεδρικές εκλογές.

Σε δηλώσεις του στο περιθώριο της παρουσίασης της εθνικής στρατηγικής για την πάταξη της σιαφθοράς, ο Υπουργός Δικαιοσύνης, ανέφερε ότι συμπληρώθηκαν ήδη οι επανεξετάσεις προαγωγών για κάποιες θέσεις όπως αυτές των λοχίων και παράλληλα, προσθεσε ότι προχωρούν οι διαδικασίες για προαγωγή σε θέσεις υπαστυνόμων και ανωτέρων αστυνομικών.

Όπως ανέφερε στόχος είναι οι όποιες προαγωγές στην αστυνομία να μείνουν εκτος προεκλογικών αντιπαραθέσεων.

Ο Υπουργός γνωστοποίησε παράλληλα ότι οι εξετάσεις για πλήρωση θέσεων στην αστυνομία θα πραγματοποιηθουν την πρώτη βδομάδα του Ιουλίου. Η διαδικασία πλήρωσης των θέσεων στην αστυνομία θα ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου.

Κώστας Κωνσταντίνου

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.