Τον τίτλο «The Award for Customer Focus» διεκδικεί η PrimeTel

H PrimeTel συνεχίζει την πορεία της στα ευρωπαϊκά βραβεία επιχειρηματικότητας, στο πλαίσιο των οποίων ήδη αναδείχθηκε Εθνικός Πρωταθλητής και προκρίθηκε στην επόμενη φάση όπου διαγωνίζεται για τον κορυφαίο τίτλο «The Award for Customer Focus».

Στην πρώτη φάση συμμετείχαν 33,000 εταιρείες από 34 χώρες, ενώ επιλέγηκαν 636 ως εθνικοί πρωταθλητές, οι οποίες θα εκπροσωπήσουν τις χώρες τους στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, καθώς ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους και την εφαρμογή καινοτόμων και επιτυχημένων πρακτικών σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Στο πλαίσιο της πρόκρισης της PrimeTel και σύμφωνα με τους κανονισμούς των Βραβείων, ετοιμάστηκε σύντομο βίντεο στο οποίο περιγράφονται οι δραστηριότητες της εταιρείας, η λειτουργία της, καθώς επίσης οι υπηρεσίες της.

Η διαδικτυακή ψηφοφορία θα διαρκέσει έως και την 1η Μαρτίου, 2017.

Σημειώνεται ότι κατά την περσινή ψηφοφορία οι ψήφοι σε ολόκληρη την Ευρώπη άγγιξαν τις 227.000.

Τα European Business Awards

Τα European Business Awards αποτελούν τα σημαντικότερα επιχειρηματικά βραβεία στην Ευρώπη, τα οποία υποστηρίζονται από διακεκριμένα στελέχη επιχειρήσεων, ακαδημαϊκούς, εκπροσώπους μέσων ενημέρωσης και πολιτικούς ανά την Γηραιά Ήπειρο. Πρωταρχικός σκοπός των Ευρωπαϊκών Επιχειρηματικών Βραβείων είναι να στηρίξουν την ανάπτυξη μιας ισχυρότερης και πιο επιτυχημένης επιχειρηματικής κοινότητας στην Ευρώπη. Ο θεσμός των εν λόγω βραβείων συμπληρώνει φέτος δέκα χρόνια ζωής.

 

 
Ψηφίστε εδώ: http://www.businessawardseurope.com/vote/detail-new/cyprus/20967

Η PrimeTel

Η PrimeTel, προσφέρει υπηρεσίες επικοινωνίας σε σταθερή και κινητή τηλεφωνία, διαδίκτυο και τηλεόραση, αποτελώντας τη μοναδική κυπριακή ιδιωτική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών. Η εταιρεία διαθέτει σύγχρονο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας 4ης γενιάς (4G) και το μεγαλύτερο αυτόνομο ευρυζωνικό δίκτυο οπτικών ινών στην Κύπρο. Τον Οκτώβριο του 2016, η PrimeTel εμπλούτισε το τηλεοπτικό περιεχόμενό της με Nova Cinema και Nova Sports.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy