Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

2522
Φωτογραφία: Φίλιππος Χρίστου

Από τις πιο σωστές κουβέντες που ακούστηκαν στην Ολομέλεια της Βουλής την Παρασκευή ήταν αυτή του βουλευτή του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Νέες Δυνάμεις Αδάμου Αδάμου.

«Η Κύπρος θα μπορεί να υπερηφανευτεί ότι έχει το δικό της ΓεΣΥ από την ώρα που ο απλός πολίτης δεν θα τρέχει από πολιτικό σε πολιτικό και από βουλευτή σε βουλευτή για να εξυπηρετηθεί από τα δημόσια νοσηλευτήρια της χώρας μας».

Ετσι ακριβώς. Την Παρασκευή έγινε ένα μεγάλο πρώτο βήμα και οι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά χάρη στις προσπάθειες ποιων επετεύχθη. Από δω και πέρα όμως αρχίζουν τα δύσκολα. Έχει κανείς την ψευδαίσθηση ότι τα οργανωμένα συμφέροντα θα καθίσουν με τα χέρια σταυρωμένα; Εθελοτυφλεί αυτός που πιστεύει ότι ο δρόμος για την εφαρμογή του ΓεΣΥ θα είναι εύκολος.

Ωστόσο από την προσπάθεια των τελευταίων μηνών αποδείχτηκε το εξής. Με συλλογική προσπάθεια και αγαστή συνεργασία ο στόχος μπορεί να επιτευχθεί. Η Κύπρος δικαιούται ένα νέο σύστημα υγείας ισότιμο και καθολικό.ΜΚ

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

Στην ίδια κατηγορία

261

206