Τους διαλέγουμε και τους στέλνουμε;

741

Ωρες ώρες είναι για να διερωτάται κανείς… Τους διαλέγουμε και τους στέλνουμε; Δεν ξέρω ποια ένστικτα-συμφέροντα εξυπηρετούν ορισμένοι (στη Γενεύη), πάντως δεν σταματούν κάθε λεπτό να αποδεικνύονται μικρότεροι των περιστάσεων.

Για άλλη μια φορά εδώ στην Κύπρο “πρωτοτυπούμε”! Ολοι οι σοβαροί δημοσιογράφοι όλων των σοβαρών χωρών στις κρίσιμες στιγμές βάζουν πρώτα και πάνω απ’ όλα την ιερή τους αποστολή: Οτι υπηρετούν μόνο το λαό και την αλήθεια.

Επιδιώκουν την έγκυρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση (όχι δηλαδή μέσω ενός εγγράφου από τον Νοέμβριο). Δεν υπονομεύουν μια διαδικασία σε εξέλιξη. Το τελευταίο που κάνουν είναι να παίζουν το πολιτικό παιχνίδι του όποιου φορέα εξουσίας.

Οσο για τους πολιτικούς αρχηγούς της “λεγόμενης πατριωτικής αντιπολίτευσης” (κατά τον δημοσιογράφο και το μέσο που έκανε τη διαρροή), πήγαν φαίνεται στη Γενεύη με τη δική τους ατζέντα.

Νομίζω πως ανεξαρτήτως αποτελέσματος οι μελετητές του μέλλοντος θα έχουν πολλά πρωτάκουστα να εξετάσουν σ’ αυτή τη διάσκεψη.Αγλέορας

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

Στην ίδια κατηγορία

232

198