«Τρέχει» να προλάβει ο Γκουλόν

Ξεκούραση περιλαμβάνει σήμερα το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας. Από αύριο, επιστρέφουν στις προπονήσεις ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης με τη Μπρόντμπι στο ΓΣΠ, όπου θα κριθεί η πρόκριση στα πλέι οφ των ομίλων του Γιουρόπα Λινγκ. Το πρώτο βήμα έγινε στη Δανία, απομένει το δεύτερο για να φθάσει η αποστολή σε αίσιο πέρας.

Με συγκρατημένη αισιοδοξία αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας τον αγώνα. Αναμένεται να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι στο στόχο και προσηλωμένοι στην τακτική που αναμένεται να έχει τη μορφή, που είδαμε στον εντός έδρας αγώνα με τους Πολωνούς. Να είναι δηλαδή σαφώς πιο «απαιτητική» επιθετικά, σε σχέση με τον εκτός έδρας αγώνα. Χωρίς βέβαια να χάνεται η ισορροπία της ομάδας.

Πολύτιμη αναμένεται η συνεισφορά του κόσμου στην προσπάθεια των παικτών. Η αδημονία των οπαδών της ομάδας για τον αγώνα είναι μεγάλη και οι ενδείξεις οδηγούν σε ένα γεμάτο ΓΣΠ την Πέμπτη το βράδυ.

Το ερωτηματικό σε σχέση με την ενδεκάδα που θα παραταχθεί στον αγώνα αφορά την συμμετοχή του Ερολντ Γκουλόν. Ο Γάλλος μέσος που δεν αγωνίστηκε στο παιγνίδι της Πέμπτης, συνεχίζει και σήμερα πρόγραμμα φυσιοθεραπείας. Θα δοκιμάσει πάντως αύριο να προπονηθεί. Αν αυτό δεν γίνει κατορθωτό, θα ξαναδοκιμάσει τη Δευτέρα. Μέχρι τότε η ιατρική εικόνα θα είναι σαφέστερη. Δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι, ο Κριστοβάο Ράμος που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες.

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy