Τρία άτομα υπό κράτηση για παράνομη διοχέτευση φυτοπροστατευτικών προϊόντων

Τρία πρόσωπα, ηλικίας 35, 40 και 41 ετών, που φέρεται να εμπλέκονται σε υπόθεση παράνομης διοχέτευσης φυτοπροστατευτικών προϊόντων, τέθηκαν υπό κράτηση σήμερα, βάσει διατάγματος που εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου.

Το Δικαστήριο εξέδωσε εναντίον του 41χρονου διάταγμα κράτησης 6 ημερών, εναντίον της 35χρονης διάταγμα κράτησης επίσης 6 ημερών και εναντίον της 40χρονης διάταγμα κράτησης 4 ημερών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη του ΟΠΕ Πάφου και του Αστυνομικού Σταθμού Πόλης Χρυσοχούς μετέβησαν χθες το απόγευμα για έρευνα σε υποστατικό που βρίσκεται στην Πάφο.

Με την άφιξη των μελών της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι έξω από το υποστατικό βρισκόταν σταθμευμένο ένα όχημα κοντά στο οποίο συνομιλούσαν δύο γυναίκες με τρεις άντρες, οι οποίοι μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία της Αστυνομίας, τράπηκαν σε φυγή αφήνοντας στο μέρος δύο νάιλον τσάντες.

Από τις εξετάσεις που έγιναν, προέκυψε ότι οι δύο γυναίκες που παρέμειναν στο χώρο ήταν 35χρονη και 40χρονη. Ακολούθησε έλεγχος στις νάιλον τσάντες και διαπιστώθηκε ότι εντός αυτών, υπήρχαν συνολικά 10 σκευάσματα φυτοπροστατευτικών προϊόντων, τα οποία κατασχέθηκαν, ενώ εντός του οχήματος υπήρχε το χρηματικό ποσό των 1.270 ευρώ, τρεις επιταγές συνολικούς ύψους 730 ευρώ και 56 σκευάσματα φυτοπροστατευτικών προϊόντων, τα οποία αφού επιθεωρήθηκαν από Λειτουργούς του Τμήματος Γεωργίας και Τελωνείων, εξακριβώθηκε ότι είναι απαγορευμένου τύπου και κατέχονταν παράνομα χωρίς άδεια από την αρμόδια Αρχή.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy