Τρομοκρατία: Αιτία και Αποτέλεσμα

Του Χρύσανθου Όθωνος

Κανένα υγιές μυαλό δεν θα μπορούσε να σχεδιάσει και να θέσει σε εφαρμογή αυτό το σατανικό σχέδιο με την πτώση του ρωσικού αεροπλάνου και το κτύπημα στην Γαλλία. Ας μην αγνοούμε όμως και τα τόσα άλλα τρομοκρατικά κτυπήματα μικρά και μεγάλα που συμβαίνουν καθημερινά παντού στον πλανήτη.

Κανένας ανθρώπινος νους δεν μπορεί να συλλάβει την έκταση αυτής της παραφροσύνης. Καταδικάζουμε με όλη μας την καρδιά όλες τις τρομοκρατικές ενέργειες απ’ όπου και αν προέρχονται. Και θα καταδικάσουμε επίσης με όλη τη δύναμη της ψυχής μας όλες εκείνες τις κυβερνήσεις που στο όνομα του νόμου θα γίνουν νόμιμοι τρομοκράτες και νόμιμοι φονιάδες.

Η τρομοκρατία, κύριοι του νόμου, δεν καταστέλλεται με τρομοκρατία γιατί η βία φέρνει πάντα βία. Η τρομοκρατία είναι ένα αποτέλεσμα. Αναζητήστε κύριοι τις αιτίες που κάνουν τους ανθρώπους τρομοκράτες και εργαστείτε με αυτές και μόνο με αυτές. Μόνο τότε θα εξαλείψετε την τρομοκρατία, όταν εξαλειφθούν οι αιτίες. Όπως για να θεραπεύσεις την ασθένεια θα πρέπει να αναζητήσεις την αιτία έτσι και εδώ ισχύει ο ίδιος Νόμος.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy