Τσάμπιονς Λιγκ: Ατλέτικο και Λεβερκούζεν δίνουν μάχη για τους «8»

Απόψε (21:45) η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Μπάγερ Λεβερκούζεν στο «Βιθέντε Καλδερόν» στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «ροχιμπλάνκος» με όπλο την έδρα τους θα επιδιώξουν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 του πρώτου αγώνα, για να πάρουν την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Οι πρωταθλητές Ισπανίας αγνοούν εδώ και τέσσερα παιχνίδια τη νίκη.

Συγκεκριμένα, οι «ροχιμπλάνκος» μετράνε μία ήττα από την Μπάγερ Λεβερκούζεν στο Τσάμπιονς Λιγκ και τρεις ισοπαλίες στη σειρά στη Λα Λίγκα.
Ο τεχνικός της, Ατλέτικο Ντιέγκο Σιμεόνε, θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Γκοντίν, Τιάγκο, Νίγκες.

Με σύστημα 4-4-2 αναμένεται να παρατάξει την Ατλέτικο ο Σιμεόνε. Ο Μόγια θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Μιράντα και Γκάμες. Στο δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας θα είναι οι Χουανφράν και Ανσάλντι αντίστοιχα. Γκάμπι και και Σουάρες θα είναι στη μεσαία γραμμή, με τους Κόκε και Τουράν στα άκρα. Γκριέζμαν και Μάντζουκιτς θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν, από την άλλη, με ασπίδα το 1-0 του πρώτου αγώνα, έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.

Οι «ασπιρίνες» προέρχονται από πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και μάλιστα χωρίς να δεχθούν γκολ.

Ο τεχνικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Ρότζερ Σμιντ, θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Λένο. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Παπαδόπουλος και Τοπράκ. Στο δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας θα είναι οι Ντονάτι και Βεντέλ αντίστοιχα. Ρόλφες και Κάστρο θα είναι στη μεσαία γραμμή, με τον Καλανόγλου λίγο πιο μπροστά. Σον και Μπελαραμπί θα είναι στα φτερά, με τον Ντρμιτς στην κορυφή της επίθεσης. Ο Κρους είναι εκτός για την Μπάγερ.
Χρίστος Τζιοβάνη

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy