Uploading φωτογραφιών στο Facebook με αέρα Snapchat

To Facebook παρουσίασε έναν ελαφρώς διαφοροποιημένο τρόπο για το uploading φωτογραφιών τόσο σε συσκευές με λειτουργικό σύστημα iOS όσο και Android. 

O νέος τρόπος που προσφέρει το Facebook για το ανέβασμα των φωτογραφιών των χρηστών του θυμίζει σε αρκετά σημεία το Snapchat. Για παράδειγμα, όταν ανεβαίνει μία φωτογραφία, μπορεί κανείς να προσθέτει κείμενο, φίλτρα, stickers και emoji που μπορούν να αλλάζουν σε μέγεθος. Σύμφωνα με το Digital Trends, τα νέα χαρακτηριστικά του Facebook δοκιμάζονται ήδη σε συσκευές με λειτουργικό σύστημα iOS.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Facebook είχε δοκιμάσει να αγοράσει το Snapchat και τελικά η πρότασή του είχε απορριφθεί. Από τότε, προσπαθεί να εντάξει στο interface του στοιχεία που μπορεί να βρει κανείς εκεί. Πολλοί είναι εκείνοι που μιλούν για μία πλήρη αντιγραφή του Snapchat από την μεριά του Facebook, όπως το Mashable, το οποίο εκτιμά ότι αυτός είναι ο βασικός λόγος που το κοινωνικό δίκτυο δεν έκανε μεγάλο “θόρυβο” κατά την ανακοίνωση του νέου τρόπου uploading φωτογραφιών.

Στην αριστερή γωνία στο interface της εφαρμογής uploading φωτογραφιών του Facebook υπάρχει ένα εικονίδιο με ένα μαγικό ραβδί, το οποίο ανοίγει το μενού των επιμέρους επιλογών επεξεργασίας της κάθε φωτογραφίας που έχει ο χρήστης, ενώ με το swipe μπορεί να γίνει η ρύθμιση των ορίων της φωτογραφίας.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy