Βίντεο με Χρυσαυγίτες να υμνούν τους ναζί και τα SS – “Sieg Heil”

5846
ΠΗΓΗ lifo.gr

Βίντεο που ανάρτησε στην ιστοσελίδα της η Εφημερίδα των Συντακτών αποκαλύπτει για άλλη μια φορά τη στενή σχέση της Χρυσής Αυγής με το ναζισμό. Στο βίντεο αυτό που σύμφωνα με την εφημερίδα, είναι από «συναυλία» που διοργανώθηκε  στην Αθήνα στις 30.1.2005 διακρίνονται γνωστά μέλη της οργάνωσης να τραγουδούν ύμνους της ναζιστικής Γερμανίας μπροστά σε λάβαρα των ναζί και τις Ες-Ες.

Στο βίντεο εμφανίζονται, όπως αναφέρει η ΕτΣ,  ο ίδιος ο Νίκος Μιχαλολιάκος, αλλά και σύσσωμος ο ηγετικός πυρήνας της οργάνωσης: Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιώργος Γερμενής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Γιώργος Μισιάκας (Μάστορας), Απόστολος Γκλέτσος (απλώς συγγενής του δημάρχου Στυλίδας) κ.ά.Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι το «ανατριχιαστικό βίντεο επιβεβαιώνει όλες τις κατηγορίες που έχουν διατυπωθεί για τον ναζιστικό χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής και κονιορτοποιεί τους ισχυρισμούς της ότι πρόκειται για ένα «κόμμα Ελλήνων εθνικιστών».

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.