Βίντεο- παρωδία δείχνει τι θα γινόταν αν στη θέση του δημοσιογράφου στο BBC ήταν μια μητέρα

Ο δημοσιογράφος που όλοι αποκαλούν πλέον «BBC Dad» και έγινε viral, όταν τα παιδιά του διέκοψαν μια συνέντευξη που έδινε σε ζωντανή μετάδοση και η σύζυγός του όρμηξε κυριολεκτικά να τα μαζέψει όσο γίνεται πιο γρήγορα, έχει φτάσει στο σημείο να δίνει μέχρι και συνεντεύξεις τύπου για το αστείο συμβάν και τα παιδιά του στο μεταξύ, έγιναν GIFs μέχρι και memes.

Οι συνεντεύξεις για το πώς και το γιατί, οι εμφανίσεις σε τηλεοπτικά σόου και οι αναπαραγωγές του βίντεο είναι δεκάδες, όπως επίσης και οι παρωδίες. Μία, όμως, δια χειρός «Jono and Ben», ενός τηλεοπτικού σόου στη Ν. Ζηλανδία είναι ενδεχομένως η καλύτερη από όλες.

Οι υπεύθυνοι του σόου προσπάθησαν να φανταστούν τι θα γινόταν αν στη θέση του Robert Kelly ήταν μια γυναίκα- η μητέρα των παιδιών. Δημιούργησαν λοιπόν έναν φανταστικό χαρακτήρα, την Kate Wordsworth και την τοποθέτησαν στις ίδιες ακριβώς συνθήκες -να απαντά ερωτήσεις live στο BBC σχετικά με την κρίση στη Ν.Κορέα. Και ξαφνικά να μπαίνει μέσα στο δωμάτιο η μικρή κόρη της, ακολουθούμενη από το μωρό-αδερφό της.

Οι υποτιθέμενες αντιδράσεις της μητέρας είναι απλώς ξεκαρδιστικές- παίρνει στην αγκαλιά της την κόρη της, την ταΐζει, φροντίζει το μωρό, μαγειρεύει, καθαρίζει, ενώ σε κάποια στιγμή απενεργοποιεί μέχρι και μία βόμβα! Κι όλα αυτά ενώ συνεχίζει να μιλά στον παρουσιαστή του BBC.


Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy